Lizzo maakt opwachting in 'The Simpsons'

Dieter Blarinckx-20 februari 2023 om 12:14

Fans van de Amerikaanse zangeres Lizzo kijken binnenkort best eens naar de nieuwe afleveringen van 'The Simpsons'. Via haar insta maakte Lizzo immers bekend dat ze haar opwachting maakt in de geliefde animatieserie.

Het zal in de grote finale van seizoen 34 zijn dat Lizzo haar opwachting maakt als geanimeerd personage. Of we zeggen zelfs beter personages, want ze zal maar liefst twee rollen vertolken in die finale!

"Lizzo zegt vaak 'bitch' en ze kan Homer niet goed verdragen. Uiteindelijk slaat en schopt ze hem vaak om hem tot rede te brengen. Wat erg grappig is. En uiteindelijk ontwikkelen ze een vreemde verstandhouding die heel erg lief is", klintk het bij de producers van de serie.

De finale zal in mei te zien zijn via Disney+, maar een exacte datum werd nog niet bekendgemaakt.

Dit is de nieuwe lover van EOTB-ster Megan

Karen Luiken-26 juni 2024 om 06:26

Megan Desaever is weer verliefd. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster maakt via Instagram bekend dat ze een nieuwe lover heeft.

De gelukkige in kwestie? Het is in ieder geval niet Luca, de deelnemer waar Megan tijdens het laatste seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ een enorme crush op had. En nee, het is ook niet Lil Kleine. Met hem had Megan na de opnames van het programma een korte fling, maar ook dat bleek van korte duur.

De nieuwe lover van Megan is iemand die we (nog) niet kennen. Via Instagram deelt de realityster verschillende foto’s met hem, gevolgd door een bijschrift met het infinity-tekentje en een hartje. In de comments schrijft ze dat hij ‘de liefste man is die ze ooit heeft ontmoet’.

Regi en Kristel verwachten eerste kindje

Karen Luiken-26 juni 2024 om 06:22- Foto:

Instagram - Regi Penxten

Regi Penxten en Kristel Hubeny laten er geen gras over groeien. Vier maanden nadat ze elkaar het jawoord gaven, maken ze nu bekend dat ze een kleintje verwachten. Kristel is zwanger!

Het nieuws wordt naar buiten gebracht via de Instagram-accounts van het koppel. De lovebirds delen een aantal vakantiekiekjes vanuit Spanje waarop het babybuikje van Kristel duidelijk zichtbaar is. “MINI”, schrijven ze erbij. “Sun break.”

Vier maanden geleden, op 27 februari 2024, gaven Regi en Kristel elkaar in Zuid-Afrika het jawoord. Fans konden de grote dag toen live volgen bij VTM 2.

Ontdek meer