Jong radiotalent presenteert 10de editie van Student Late Night

Nezir Yikik-20 februari 2023 om 08:42- Foto:

MNM

MNM lanceert vanaf vandaag het nieuwe seizoen van Student Late Night. Het programma waarin studenten de kans krijgen om radio te maken voor de jongerenzender van de VRT.

Vanaf vandaag krijgen jonge radiomakers opnieuw de kans om zelf een week lang aan de slag te gaan bij MNM. Tijdens het programma 'Student Late Night', maken studenten drie uur live radio met de nodige professionele omkadering.

Het initiatief werd exact tien jaar geleden het leven ingeroepen als een samenwerking tussen radiozender MNM en de Vlaamse overheid. Sindsdien zijn er al verschillende van hen gestart met een echte carrière als radiomakers. Zo konden onder andere MNM-dj’s Dorianne Aussems en Kawtar Ehlalouch aan de slag bij de zender.

Luisteren naar Student Late Night kan vanaf 20 februari t.e.m. 25 februari tussen 21 en 24 uur:

  • Maandag 20 februari: RITCS Brussel

  • Dinsdag 21 februari: Howest Kortrijk

  • Woensdag 22 februari: AP Antwerpen

  • Donderdag 23 februari: PXL Hasselt

  • Vrijdag 24 februari: Artevelde Gent

  • Zaterdag 25 februari: Thomas More Mechelen

Meer info over ‘Student Late Night’ vind je terug op mnm.be.

Omstreden influencer Andrew Tate vrijgelaten

Karen Luiken-01 april 2023 om 09:45- Foto:

Reuters

De omstreden influencer Andrew Tate en zijn broer Tristan zijn vrijgelaten uit de gevangenis in Roemenië. Verschillende media melden dat ze onder huisarrest zijn geplaatst.

Andrew, die in de afgelopen jaren vaak in het nieuws kwam vanwege het maken van vrouwonvriendelijke uitspraken, werd eind december samen met zijn broer en twee Roemeense vrouwen vastgehouden op verdenking van mensenhandel, verkrachting en georganiseerde misdaad. Andrew en zijn broer ontkennen daar schuldig aan te zijn.

Vorige week kwam het bericht naar buiten dat de broers tot zeker eind april in de cel moesten blijven, maar Andrew en Tristan gingen in hoger beroep. Dat wonnen ze, waardoor ze de komende maand niet achter de tralies hun proces af hoeven te wachten wachten, maar onder huisarrest.

Disneyland Paris stopt met verkoop van jaarpassen

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:20

Wie vaak te vinden is in Disneyland Paris, of zelfs al een jaarabonnement op het Franse themapark heeft, let nu best even op. Het park maakte immers zopas bekend dat ze stoppen met de verkoop van jaarpassen!

Disneyland Paris kondigde eerder deze week aan dat ze zullen stoppen met de verkoop van hun jaarpassen. Dat hele programma zal vervangen worden door nieuwe formules: "We luisteren altijd naar onze gasten en streven er voortdurend naar om nieuwe ervaringen te brengen en nieuwe producten te ontwikkelen die keuze, flexibiliteit en waarde bieden voor onze jaarpashouders”, klinkt het in het officiële statement van het Franse resort.

“We ontwikkelen momenteel een nieuw productaanbod voor onze meest frequente bezoekers op basis van de waardevolle feedback die onze pashouders ons hebben gegeven, en als gevolg daarvan pauzeren we de verkoop van nieuwe jaarkaarten”, klinkt het verder.

Iedereen die nu een Disneyland Paris jaarpas heeft wordt persoonlijk gecontacteerd en zal kunnen overstappen op de nieuwe formule.

Ontdek meer