Overleden Paul Walker te zien in 'Fast X'

Dieter Blarinckx-19 februari 2023 om 07:57

Binnenkort speelt het inmiddels al tiende deel in de ‘Fast and Furious’-franchise in de bioscoopzalen. En wie ‘Fast and Furious’ zegt, denkt automatisch ook aan de overleden acteur Paul Walker. Maar die brengen ze in ‘Fast X’ weer helemaal tot leven!

In 2013 overleed de geliefde acteur Paul Walker na een dodelijk verkeersongeval. Ook in de films kwam een einde aan de rol van Brian. Maar daar komt in dit nieuwe tiende deel dan toch verandering in. ‘Fast X’ zal immers de terugkeer betekenen van het populaire personage Brian O’Conner, want in de films is die eigenlijk nog springlevend.

“Brian is nog steeds springlevend in de ‘Fast & Furious’-wereld, en ze hebben al veel met hem geteased in de vorige films. In 9 zien we zijn auto aankomen. Het is iets dat gepland is. Deze film springt heen en weer tussen het verleden en het heden. Je zult Brian in het verleden zien, je zult Brian niet in het heden zien. Het is iets waar iedereen het mee eens moet zijn. De Walker-familie is nog steeds een groot onderdeel van deze franchise, je zult zien hoe in deze film. Het moet gewoon het juiste moment zijn, de juiste toon. Ik denk dat wat James Wan aan het einde van 7 deed perfect was. De toon was perfect. Brian moet de franchise weer in komen op dezelfde perfecte manier als hij het verlaten heeft”, klinkt het bij iemand uit de crew van ‘Fast X’.

Hoe dat net zal gebeuren, is helaas nog niet bekend. Maar alle roddels wijzen op het gebruik van CGI en deepfake.

Stay tuned!

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer