Overleden Paul Walker te zien in 'Fast X'

Dieter Blarinckx-19 februari 2023 om 07:57

Binnenkort speelt het inmiddels al tiende deel in de ‘Fast and Furious’-franchise in de bioscoopzalen. En wie ‘Fast and Furious’ zegt, denkt automatisch ook aan de overleden acteur Paul Walker. Maar die brengen ze in ‘Fast X’ weer helemaal tot leven!

In 2013 overleed de geliefde acteur Paul Walker na een dodelijk verkeersongeval. Ook in de films kwam een einde aan de rol van Brian. Maar daar komt in dit nieuwe tiende deel dan toch verandering in. ‘Fast X’ zal immers de terugkeer betekenen van het populaire personage Brian O’Conner, want in de films is die eigenlijk nog springlevend.

“Brian is nog steeds springlevend in de ‘Fast & Furious’-wereld, en ze hebben al veel met hem geteased in de vorige films. In 9 zien we zijn auto aankomen. Het is iets dat gepland is. Deze film springt heen en weer tussen het verleden en het heden. Je zult Brian in het verleden zien, je zult Brian niet in het heden zien. Het is iets waar iedereen het mee eens moet zijn. De Walker-familie is nog steeds een groot onderdeel van deze franchise, je zult zien hoe in deze film. Het moet gewoon het juiste moment zijn, de juiste toon. Ik denk dat wat James Wan aan het einde van 7 deed perfect was. De toon was perfect. Brian moet de franchise weer in komen op dezelfde perfecte manier als hij het verlaten heeft”, klinkt het bij iemand uit de crew van ‘Fast X’.

Hoe dat net zal gebeuren, is helaas nog niet bekend. Maar alle roddels wijzen op het gebruik van CGI en deepfake.

Stay tuned!

Zien: gloednieuwe Pixar-film 'Elemental' krijgt trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 13:19

Leuk nieuws voor de Disney- en Pixar-fanaten hier, want zonet werd de gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende animatiefilm 'Elemental'.

Disney en Pixar's 'Elemental' is een geheel nieuwe, unieke animatiefilm die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt. En die film kreeg zonet een leuke trailer!

'Elemental' zal deze zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check de trailer hieronder:

'Lord of the Rings'-acteur in het geheim vader geworden

Karen Luiken-28 maart 2023 om 05:25

Elijah Wood is in het geheim vader geworden van een tweede kindje. In Wall Street Journal onthult hij dat de kleine veertien maanden geleden al ter wereld kwam.

Mette-Marie Kongsved, de partner van ‘Lord of the Rings’-acteur Elijah, is een dik jaar geleden bevallen van een dochter. Het meisje is het zusje van een zoon die het koppel drie jaar geleden kreeg. “We hebben een 3-jarige zoon en een 14 maanden oude dochter die ons vroeg wakker maakt”, zegt Elijah, die voor het eerst in die 14 maanden verklaart een tweede kind te hebben gekregen. “Ik sta graag vroeg op. Ik vind het heerlijk om de dag te beginnen.”

Elijah en Mette-Marie zijn er goed in om hun privéleven buiten de spotlights te houden. Hun eerste kindje kwam ook ter wereld zonder dat er meteen over geschreven werd.

Ontdek meer