Overleden Paul Walker te zien in 'Fast X'

Dieter Blarinckx-19 februari 2023 om 07:57

Binnenkort speelt het inmiddels al tiende deel in de ‘Fast and Furious’-franchise in de bioscoopzalen. En wie ‘Fast and Furious’ zegt, denkt automatisch ook aan de overleden acteur Paul Walker. Maar die brengen ze in ‘Fast X’ weer helemaal tot leven!

In 2013 overleed de geliefde acteur Paul Walker na een dodelijk verkeersongeval. Ook in de films kwam een einde aan de rol van Brian. Maar daar komt in dit nieuwe tiende deel dan toch verandering in. ‘Fast X’ zal immers de terugkeer betekenen van het populaire personage Brian O’Conner, want in de films is die eigenlijk nog springlevend.

“Brian is nog steeds springlevend in de ‘Fast & Furious’-wereld, en ze hebben al veel met hem geteased in de vorige films. In 9 zien we zijn auto aankomen. Het is iets dat gepland is. Deze film springt heen en weer tussen het verleden en het heden. Je zult Brian in het verleden zien, je zult Brian niet in het heden zien. Het is iets waar iedereen het mee eens moet zijn. De Walker-familie is nog steeds een groot onderdeel van deze franchise, je zult zien hoe in deze film. Het moet gewoon het juiste moment zijn, de juiste toon. Ik denk dat wat James Wan aan het einde van 7 deed perfect was. De toon was perfect. Brian moet de franchise weer in komen op dezelfde perfecte manier als hij het verlaten heeft”, klinkt het bij iemand uit de crew van ‘Fast X’.

Hoe dat net zal gebeuren, is helaas nog niet bekend. Maar alle roddels wijzen op het gebruik van CGI en deepfake.

Stay tuned!

Release 'It Ends With Us' wéér uitgesteld

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:42

Het geduld van fans van ‘It Ends With Us’ wordt flink op de proef gesteld. De release van de langverwachte boekfilm is voor de tweede keer verplaatst.

Volgens de allereerste plannen zou ‘It Ends With Us’ in februari op het witte doek verschijnen. Begin dit jaar bleek dat niet realistisch, waardoor de premièredatum naar 21 juni werd verplaatst. Maar helaas: ook dat feestje gaat niet meer door. Volgens Deadline staat de release nu gepland op 9 augustus omdat dat 'beter in de planning zou passen'.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, die in de huid van Lily speelt, en door Justin Baldoni, die de verantwoordelijkheid voor het personage Ryle op zich neemt. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Taylor Swift verbreekt eigen record met nieuw album

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:31- Foto:

Reuters

Taylor Swift heeft voor de zoveelste keer in haar carrière geschiedenis geschreven. Haar gloednieuwe album ‘THE TORTURED POETS DEPARTMENT’ kwam vrijdag uit en is diezelfde dag maar liefst 300 miljoen keer beluisterd op Spotify. Geen enkel andere plaat behaalde binnen 24 uur zoveel streams.

Spotify schrijft op X dat Taylor met deze mijlpaal ‘geschiedenis schrijft’ en een nieuw record heeft neergezet. Een record dat hiervoor overigens ook in handen was van de zangeres. Tot een paar dagen geleden stond Swifts album ‘Midnights’ bovenaan de lijst met bijna 185 miljoen streams binnen één dag. Op de tweede plek stond de plaat ‘1989’, wederom een album van Taylor, met 176 streams.

Het album van Taylor telt in het totaal 31 tracks, waarvan ‘Fortnight’ met Post Malone de meest populaire blijkt op Spotify. Dat nummer is vrijdag 25 miljoen keer beluisterd. En ook dat is goed voor een record: nooit eerder behaalde een single op één dag zoveel streams. Taylor verslaat hiermee kerstqueen Mariah Carey, die met haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ 23,7 miljoen streams binnen harkte.

Ontdek meer