Zien: eerste beeld van Lady Gaga als Harley Quinn gedropt

Dieter Blarinckx-18 februari 2023 om 15:59

Eind vorig jaar maakte de Amerikaanse zangeres Lady Gaga bekend dat ze een nieuwe filmrol beet had. Zo zal ze binnenkort te zien zijn als Harley Quinn in de tweede ‘Joker’-film, en daar is nu een eerste beeld van gedropt.

In ‘Joker: Folie à Deux’ komt de iconische schurk in contact met de verleidelijke Harley Quinn. Die rol werd voorheen steeds gespeeld door Margot Robbie, maar in deze tweede ‘Joker’-film zal Lady Gaga in de huid kruipen van dit populaire DC-personage.

‘Joker: Folie à Deux’ staat gepland voor een bioscooprelease in oktober 2024.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer