Zien: eerste beeld van Lady Gaga als Harley Quinn gedropt

Dieter Blarinckx-18 februari 2023 om 15:59

Eind vorig jaar maakte de Amerikaanse zangeres Lady Gaga bekend dat ze een nieuwe filmrol beet had. Zo zal ze binnenkort te zien zijn als Harley Quinn in de tweede ‘Joker’-film, en daar is nu een eerste beeld van gedropt.

In ‘Joker: Folie à Deux’ komt de iconische schurk in contact met de verleidelijke Harley Quinn. Die rol werd voorheen steeds gespeeld door Margot Robbie, maar in deze tweede ‘Joker’-film zal Lady Gaga in de huid kruipen van dit populaire DC-personage.

‘Joker: Folie à Deux’ staat gepland voor een bioscooprelease in oktober 2024.

Ed Sheeran krijgt documentaire op Disney+

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:52

Fans van Ed Sheeran krijgen binnenkort een exclusief inkijkje in het leven van de zanger. Op 3 mei lanceert Disney+ een documentaire over hem.

'Jane the Virgin'-actrice mama geworden

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:51

Gina Rodriguez is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar echtgenoot Joe LoCicero hebben een baby gekregen, meldt Page Six.

De ‘Jane the Virgin’-ster werd samen met haar kersverse baby gespot tijdens een wandeling in Los Angeles. Ze maakte in juli vorig jaar bekend zwanger te zijn door op social media een positieve zwangerschapstest te delen.

Het is niet bekend wanneer de kleine spruit van Jane en Joe, die elkaar in 2016 ontmoetten tijdens opnames van ‘Jane the Virgin’, precies is geboren. Hetzelfde geldt voor het geslacht en de naam; ook daar zijn nog geen details over gedeeld.

Ontdek meer