Roddel: nieuwe 'Harry Potter' met originele cast in de maak

Dieter Blarinckx-18 februari 2023 om 08:27

Er gaan al langer geruchten dat er een nieuwe 'Harry Potter'-film gemaakt zou worden, maar nog nooit verschenen er zoveel roddels online als nu. En die zijn misschien wel betrouwbaar, want de info komt van mensen binnen Warner Bros. (de producent van de Potter-films) zelf.

Naar verluidt zou Warner Bros. immers werken aan een gloednieuwe film in de 'Harry Potter'-franchise. Het zou gaan om een verfilming van het toneelstuk 'Harry Potter en het Vervloekte Kind' ('Harry Potter and the Cursed Child' in het Engels. In deze film zou het originele trio ook terug te zien zijn: Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson.

Bronnen binnen Warner Bros. onthulden dat de gesprekken met de hoofdcast momenteel volop aan de gang zijn, maar dat er sowieso al veel enthousiasme hangt!

'Harry Potter en het Vervloekte Kind' is een tweedelig theaterstuk geschreven door Jack Thorne. Thorne baseerde het script van het stuk op een nieuw verhaal van 'Harry Potter'-schrijfster J.K. Rowling. Sinds de opening in 2016 krijgen ze miljoenen bezoekers over de vloer.

Het is nu twaalf jaar geleden dat de 'Harry Potter'-saga aan zijn einde kwam met de release van 'Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2'.

Lumos Nox!

Release 'It Ends With Us' wéér uitgesteld

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:42

Het geduld van fans van ‘It Ends With Us’ wordt flink op de proef gesteld. De release van de langverwachte boekfilm is voor de tweede keer verplaatst.

Volgens de allereerste plannen zou ‘It Ends With Us’ in februari op het witte doek verschijnen. Begin dit jaar bleek dat niet realistisch, waardoor de premièredatum naar 21 juni werd verplaatst. Maar helaas: ook dat feestje gaat niet meer door. Volgens Deadline staat de release nu gepland op 9 augustus omdat dat 'beter in de planning zou passen'.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, die in de huid van Lily speelt, en door Justin Baldoni, die de verantwoordelijkheid voor het personage Ryle op zich neemt. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer