Roddel: nieuwe 'Harry Potter' met originele cast in de maak

Dieter Blarinckx-18 februari 2023 om 08:27

Er gaan al langer geruchten dat er een nieuwe 'Harry Potter'-film gemaakt zou worden, maar nog nooit verschenen er zoveel roddels online als nu. En die zijn misschien wel betrouwbaar, want de info komt van mensen binnen Warner Bros. (de producent van de Potter-films) zelf.

Naar verluidt zou Warner Bros. immers werken aan een gloednieuwe film in de 'Harry Potter'-franchise. Het zou gaan om een verfilming van het toneelstuk 'Harry Potter en het Vervloekte Kind' ('Harry Potter and the Cursed Child' in het Engels. In deze film zou het originele trio ook terug te zien zijn: Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson.

Bronnen binnen Warner Bros. onthulden dat de gesprekken met de hoofdcast momenteel volop aan de gang zijn, maar dat er sowieso al veel enthousiasme hangt!

'Harry Potter en het Vervloekte Kind' is een tweedelig theaterstuk geschreven door Jack Thorne. Thorne baseerde het script van het stuk op een nieuw verhaal van 'Harry Potter'-schrijfster J.K. Rowling. Sinds de opening in 2016 krijgen ze miljoenen bezoekers over de vloer.

Het is nu twaalf jaar geleden dat de 'Harry Potter'-saga aan zijn einde kwam met de release van 'Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2'.

Lumos Nox!

Groot nieuws over nieuwe 'Captain America'-film

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 12:52

Marvelfanaten, opgelet! Want er is een belangrijke update gedeeld rond de aankomende nieuwe ‘Captain America’-film, ‘New World Order’. Niemand minder dan actrice Liv Tyler zal immers terug te zien zijn in de rol van Betty Ross!

De opnames voor de vierde ‘Captain America’-film zijn een klein maandje geleden gestart, en nu werd er groot nieuws bekendgemaakt. Liv Tyler keert terug als Betty Ross, de dochter van generaal Thaddeus Ross. Zij was voor het eerst te zien in ‘The Incredible Hulk’ uit 2008.

In die film werd Thaddeus "Thunderbolt" Ross nog gespeeld door de overleden acteur William Hurt, maar zijn rol zal voortaan vertolkt worden door niemand minder dan Harrison Ford.

‘Captain America: New World Order’ staat gepland voor een bioscooprelease in mei 2024!

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Ontdek meer