'Big Brother'-ster Kristof vader geworden

Karen Luiken-18 februari 2023 om 07:53

De ‘Big Brother’-familie heeft er een piepjong lid bij gekregen. Kristof, finalist van het vorige seizoen, is vader geworden. Dat meldt zijn vriendin Sharon op Instagram.

Kristof en Sharon kregen een dochtertje. Ze heeft de naam Céline gekregen en zag op 15 februari het levenslicht. “Op de wereld voor wonderen”, schrijven de kersverse papa en mama bij een foto. “Neem je tijd, het maakt niet uit. Voor altijd onze kleine spruit.”

Kristof deed vorig jaar mee aan ‘Big Brother’ en wist het ondanks meerdere ruzies tot de finale te schoppen. Daar verloor hij de strijd van Salar, die naast Kristof ook Grace versloeg in de allerlaatste aflevering.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer