'Big Brother'-ster Kristof vader geworden

Karen Luiken-18 februari 2023 om 07:53

De ‘Big Brother’-familie heeft er een piepjong lid bij gekregen. Kristof, finalist van het vorige seizoen, is vader geworden. Dat meldt zijn vriendin Sharon op Instagram.

Kristof en Sharon kregen een dochtertje. Ze heeft de naam Céline gekregen en zag op 15 februari het levenslicht. “Op de wereld voor wonderen”, schrijven de kersverse papa en mama bij een foto. “Neem je tijd, het maakt niet uit. Voor altijd onze kleine spruit.”

Kristof deed vorig jaar mee aan ‘Big Brother’ en wist het ondanks meerdere ruzies tot de finale te schoppen. Daar verloor hij de strijd van Salar, die naast Kristof ook Grace versloeg in de allerlaatste aflevering.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer