Selena Gomez over gewichtstoename: 'Ik ben geen model'

Karen Luiken-18 februari 2023 om 07:42

Selena Gomez heeft haar fans uitleg gegeven over haar gewichtstoename. In een TikTok-video vertelt ze dat ze ‘geen model is en dat ook nooit zal worden’.

De 30-jarige zangeres lijdt aan lupus en de medicatie die ze neemt voor die auto-immuunziekte zorgt ervoor dat haar gewicht schommelt. “Als ik het inneem, heb ik de neiging om veel vocht vast te houden en dat is heel normaal”, legt Selena uit. “Als ik het niet inneem, val ik juist af.”

De zangeres voegt daaraan toe dat ze dit vertelt om anderen te helpen. “Ik wil mensen aanmoedigen die hetzelfde meemaken. Niemand kent het echte verhaal. Ik wil gewoon dat mensen weten dat je mooi bent. Ja, we hebben dagen waarop we ons misschien rot voelen, maar ik ben veel liever gezond. Mijn medicijnen zijn belangrijk en ik heb het idee dat ze helpen.”

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer