Selena Gomez over gewichtstoename: 'Ik ben geen model'

Karen Luiken-18 februari 2023 om 07:42

Selena Gomez heeft haar fans uitleg gegeven over haar gewichtstoename. In een TikTok-video vertelt ze dat ze ‘geen model is en dat ook nooit zal worden’.

De 30-jarige zangeres lijdt aan lupus en de medicatie die ze neemt voor die auto-immuunziekte zorgt ervoor dat haar gewicht schommelt. “Als ik het inneem, heb ik de neiging om veel vocht vast te houden en dat is heel normaal”, legt Selena uit. “Als ik het niet inneem, val ik juist af.”

De zangeres voegt daaraan toe dat ze dit vertelt om anderen te helpen. “Ik wil mensen aanmoedigen die hetzelfde meemaken. Niemand kent het echte verhaal. Ik wil gewoon dat mensen weten dat je mooi bent. Ja, we hebben dagen waarop we ons misschien rot voelen, maar ik ben veel liever gezond. Mijn medicijnen zijn belangrijk en ik heb het idee dat ze helpen.”

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer