Selena Gomez over gewichtstoename: 'Ik ben geen model'

Karen Luiken-18 februari 2023 om 07:42

Selena Gomez heeft haar fans uitleg gegeven over haar gewichtstoename. In een TikTok-video vertelt ze dat ze ‘geen model is en dat ook nooit zal worden’.

De 30-jarige zangeres lijdt aan lupus en de medicatie die ze neemt voor die auto-immuunziekte zorgt ervoor dat haar gewicht schommelt. “Als ik het inneem, heb ik de neiging om veel vocht vast te houden en dat is heel normaal”, legt Selena uit. “Als ik het niet inneem, val ik juist af.”

De zangeres voegt daaraan toe dat ze dit vertelt om anderen te helpen. “Ik wil mensen aanmoedigen die hetzelfde meemaken. Niemand kent het echte verhaal. Ik wil gewoon dat mensen weten dat je mooi bent. Ja, we hebben dagen waarop we ons misschien rot voelen, maar ik ben veel liever gezond. Mijn medicijnen zijn belangrijk en ik heb het idee dat ze helpen.”

Derde seizoen 'The Kardashians' heeft releasedatum

Karen Luiken-28 maart 2023 om 08:00

Disney+ heeft met een nieuwe teaser de releasedatum van het derde seizoen van ‘The Kardashians’ onthuld. Het vervolg van de populaire realityreeks gaat op 25 mei in première.

In ‘The Kardashians’ nodigen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de kijkers uit in hun leven terwijl ze het moederschap, co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band wordt op de proef gesteld en er ontstaan spanningen, maar als familie doorstaan ze elke storm.

Het derde seizoen ‘The Kardashians’ verschijnt in verschillende delen op Disney+. De eerste aflevering is vanaf 25 mei te zien, daarna volgt er iedere donderdag een nieuwe aflevering.

Opnames tweede seizoen 'Arcadia' nog dit jaar van start

Karen Luiken-27 maart 2023 om 14:52

De opnames van het tweede seizoen van ‘Arcadia’ starten dit najaar. Vorige week, niet lang na de start van het eerste seizoen, werd bekend dat de bloedstollende reeks een vervolg krijgt.

‘Arcadia’ gaat over Pieter Hendriks, die samen zijn vrouw Cato Christiaens en vier kinderen leeft in de nieuwe maatschappij Arcadia. Als gezagsgetrouwe burgers hebben ze een hoge score en leiden ze een goed leven. Maar wanneer aan het licht komt dat Pieter met de score van een van zijn dochters heeft gefraudeerd, wordt hij verbannen naar de onbewoonbare buitenwereld. Cato en haar vier dochters blijven alleen achter en krijgen strafpunten voor Pieters fraude. Ze komen terecht in een kluwen van bedrog en verraad, waarbij de solidariteit tussen de vrouwen steeds meer op de proef wordt gesteld. Kiezen ze voor zichzelf of elkaar?

De hoofdrollen worden vertolkt door Gene Bervoets, Lynn Van Royen, Abigail Abraham, Natali Broods, Monic Hendrickx, Melody Klaver, Ellie de Lange en Maarten Heijmans. Andere belangrijke rollen zijn voor Jean Janssens, Wim Opbrouck, Boris Van Severen, Lukas Bulteel, Aus Greidanus sr., Rutger Messerschmidt, Mustafa Duygulu, Mathijs Scheepers en Ward Kerremans.

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen verschijnt. Eerst het eerste maar eens afronden.

Ontdek meer