Jenna Ortega gaat 'Saturday Night Live' hosten!

Dieter Blarinckx-17 februari 2023 om 12:25

De populariteit van de jonge Amerikaanse actrice Jenna Ortega blijft maar stijgen. Na het immense succes van 'Wednesday' zal ze volgende maand te zien zijn op het grote bioscoopscherm in 'Scream VI', maar ook zal ze het iconische en wereldbekende Amerikaanse programma 'Saturday Night Live' gaan hosten!

Op 11 maart zal Jenna Ortega haar debuut maken op het podium van 'Saturday Night Live' in New York.

'Saturday Night Live', ook wel kortweg SNL genoemd, bestaat uit korte en hilarische sketches, parodieën en muziekoptredens, met een wisselende presentator. De groten der aarde stonden al op het SNL-podium en nu is het ook de beurt aan Jenna 'Wednesday' Ortega!

Check haar aankondiging hieronder:

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

'Outer Banks'-ster aan het daten met Pete Davidson

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:37

Madelyn Cline heeft na haar breuk met haar ‘Outer Banks’-tegenspeler Chase Stakes een nieuwe liefde gevonden. TMZ meldt dat de actrice aan het daten is met Pete Davidson.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is hoe lang Madelyn en Pete elkaar al kennen, melden bronnen wel dat ze officieel een koppeltje vormen. Dat gebeurt slechts een paar weken nadat Pete in augustus zijn relatie met Chase Sui Wonder verbrak na een maandenlange relatie.

De presentator was eerder samen met Ariana Grande, Kim Kardashian en Emily Ratajkowski.

Ontdek meer