Clémentine gidst je door het internationale nachtleven in ‘On Est Party’

Nezir Yikik-17 februari 2023 om 09:34

Van Amsterdam, Zürich en München tot Valencia en Thailand. Allemaal staan ze stuk voor stuk bekend om hun bruisende nachtleven. In de gloednieuwe TAGMAG-reeks ‘On Est Party’, trekt Clémentine Caron naar het buitenland, op zoek naar de meest iconische feestbestemmingen.

Een onvergetelijke avontuur die ze wekelijks deelt met sidekicks zoals Aidan De Groeve van LoveMe s2, Tagmansion-OG Kessy Kangala en TikTokkers Jonathan Medart, Xander Mertens en Lilqra.

‘On Est Party - A Party Travel Guide’ is vanaf 24 februari exclusief te zien bij Streamz.

Derde seizoen van 'The Bear' krijgt trailer

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 08:34

Het is bijna zo ver: op 27 juni gaat het derde seizoen van de populaire serie 'The Bear' van start op Disney+. Een nieuwe trailer laat zien dat het weer hectisch wordt in de keuken...

The Bear vertelt het verhaal van sterrenchef Carmy, die na de dood van zijn broer terugkeert naar Chicago om zijn sandwichbar over te nemen. Wat eerst geen uitdaging lijkt voor een ervaren chef, blijkt al snel veel moeilijker d an verwacht. Carmy moet niet alleen de keuken draaiende houden, maar ook een berg schulden aflossen en omgaan met personeel dat het hem niet altijd makkelijk maakt.

In het derde seizoen zien we hoe het trio, bestaande uit Carmy, Sydney en Richie, alles doet om de zaak naar een hoger niveau te tillen.

“Hun zoektocht naar culinaire perfectie brengt de crew naar nieuwe hoogten en test de banden die het restaurant bij elkaar houden", aldus de makers. “Onze chefs weten dat elke seconde telt, maar dit seizoen zullen we zien of ze het volhouden."

De show is razend populair en werd bekroond met 6 Emmy's. De serie is origineel van Hulu en FX, maar is bij ons te zien op Disney+.

Iconisch huis uit 'Home Alone' staat te koop

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:33

Iedereen die de eerste twee ‘Home Alone’-films heeft gezien, herinnert zich ongetwijfeld het huis van Kevin en zijn familie. De woning is groot, telt behoorlijk wat slaapkamers en heeft nóg meer badkamers. Altijd al jaloers op geweest? Dat is niet langer nodig. De villa staat te koop en zou dus, in theorie, binnenkort van jou kunnen zijn.

De drie verdiepingen tellende woning in kwestie staat in de voorstad van Chicago en is van alle gemakken voorzien. Het huis is in 2018 volledig gerenoveerd en uitgebreid, en bevat vijf slaapkamers, zes badkamers, een indoor gymzaal en een privé bioscoop.

De woning staat te koop voor 5,25 miljoen dollar, wat omgerekend ruim 4,8 miljoen euro is.

Ontdek meer