ZIEN: Mysterieus programma 'Bestemming X' lanceert sneakpeek

Maxine Decaluwé-17 februari 2023 om 15:00- Foto:

© VTM

In het gloednieuwe VTM-programma ‘Bestemming X’, worden tien onbekende Vlamingen op een geblindeerde bus gedropt. Ze reizen doorheen Europa, volledig afgesloten van de buitenwereld. Ze hebben maar één doel voor ogen: zo snel mogelijk achterhalen waar ze zich bevinden.

Dé perfecte mix van oriëntatievermogen en fysieke uithouding? Dat is 'Bestemming X'! Geronimo -het productiehuis achter het format- stippelde een uiterst geheimzinnige roadtrip uit met avontuurlijke opdrachten. Af en toe krijgen de kandidaten een glimp te zien van de buitenwereld, maar wat als ze net niet opletten...

Het winnen van een opdracht is cruciaal, want pas vanaf dan krijgen de kandidaten een tip over de eindbestemming. Wie aan het einde van de aflevering zijn 'X' het verst verwijderd is van de werkelijke locatie(s), moet het spel meteen verlaten.

De kandidaat die alle eliminaties weet te overleven en in de finale ‘Bestemming X’ als eerste vindt, wint het spel en gaat naar huis met een fikse geldsom.

'Bestemming X' vanaf 20 februari, elke maandag om 20u35 bij VTM.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer