ZIEN: Mysterieus programma 'Bestemming X' lanceert sneakpeek

Maxine Decaluwé-17 februari 2023 om 15:00- Foto:

© VTM

In het gloednieuwe VTM-programma ‘Bestemming X’, worden tien onbekende Vlamingen op een geblindeerde bus gedropt. Ze reizen doorheen Europa, volledig afgesloten van de buitenwereld. Ze hebben maar één doel voor ogen: zo snel mogelijk achterhalen waar ze zich bevinden.

Dé perfecte mix van oriëntatievermogen en fysieke uithouding? Dat is 'Bestemming X'! Geronimo -het productiehuis achter het format- stippelde een uiterst geheimzinnige roadtrip uit met avontuurlijke opdrachten. Af en toe krijgen de kandidaten een glimp te zien van de buitenwereld, maar wat als ze net niet opletten...

Het winnen van een opdracht is cruciaal, want pas vanaf dan krijgen de kandidaten een tip over de eindbestemming. Wie aan het einde van de aflevering zijn 'X' het verst verwijderd is van de werkelijke locatie(s), moet het spel meteen verlaten.

De kandidaat die alle eliminaties weet te overleven en in de finale ‘Bestemming X’ als eerste vindt, wint het spel en gaat naar huis met een fikse geldsom.

'Bestemming X' vanaf 20 februari, elke maandag om 20u35 bij VTM.

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Ontdek meer