ZIEN: Mysterieus programma 'Bestemming X' lanceert sneakpeek

Maxine Decaluwé-17 februari 2023 om 15:00- Foto:

© VTM

In het gloednieuwe VTM-programma ‘Bestemming X’, worden tien onbekende Vlamingen op een geblindeerde bus gedropt. Ze reizen doorheen Europa, volledig afgesloten van de buitenwereld. Ze hebben maar één doel voor ogen: zo snel mogelijk achterhalen waar ze zich bevinden.

Dé perfecte mix van oriëntatievermogen en fysieke uithouding? Dat is 'Bestemming X'! Geronimo -het productiehuis achter het format- stippelde een uiterst geheimzinnige roadtrip uit met avontuurlijke opdrachten. Af en toe krijgen de kandidaten een glimp te zien van de buitenwereld, maar wat als ze net niet opletten...

Het winnen van een opdracht is cruciaal, want pas vanaf dan krijgen de kandidaten een tip over de eindbestemming. Wie aan het einde van de aflevering zijn 'X' het verst verwijderd is van de werkelijke locatie(s), moet het spel meteen verlaten.

De kandidaat die alle eliminaties weet te overleven en in de finale ‘Bestemming X’ als eerste vindt, wint het spel en gaat naar huis met een fikse geldsom.

'Bestemming X' vanaf 20 februari, elke maandag om 20u35 bij VTM.

Nieuwe trailer van 'Batman' spin-off 'The Penguin' gedeeld

Karen Luiken-22 juni 2024 om 11:24

Er komen mooie tijden aan voor fans van The Batman. Naast een nieuwe film over de fictieve superheld is er ook een spin-off genaamd ‘The Penguin’ op komst. Het gaat om een miniserie die in september gelanceerd wordt en waarvan deze week een nieuwe trailer is verschenen.

‘The Penguin’ speelt zich af na de gebeurtenissen uit ‘The Batman’ en gaat over de crimineel Oswald Cobblepot. Als maffiabaas Carmine Falcone overlijdt, doet Oswald er alles aan om een grote speler in de onderwereld van Gotham te worden. Zijn personage wordt gespeeld door de bekende acteur Colin Farrell.

Uit de nieuwe trailer blijkt dat ‘The Penguin’ vanaf september te zien zal zijn bij HBO Max. Voor de tweede 'Batman'-film moeten fans wat langer geduld hebben; die verschijnt pas in 2026 op het witte doek.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ontdek meer