André Hazes begint aan nieuw hoofdstuk

Karen Luiken-17 februari 2023 om 07:44

André Hazes is aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven begonnen. De zanger heeft zijn eigen huisje gekocht en dat is volgens hem ‘een droom die uitkomt’.

Dat André een bewogen tijd achter de rug heeft, is nog zacht uitgedrukt. Hij ging van relatie naar relatie, raakte in een burn-out en verdween maandenlang uit de spotlights. Maar inmiddels gaat het stukken beter met hem en gebeuren er weer allerlei positieve dingen in zijn leven. Van nieuwe muziek tot een nieuw huis.

“Ik ben weer terug in mijn favoriete gemeente. Ik heb mijn hele leven op heel veel plekken gewoond, maar ik heb altijd geroepen dat ik oud wil worden hier”, schrijft André onder een foto van zichzelf bij zijn nieuwe huis. “Dat ik al op deze leeftijd hier kom wonen is een droom die uitkomt. Sinds rehab komen er alleen maar positieve dingen op mijn pad en dit is er weer eentje waardoor ik zo dankbaar ben dat ik die keuze heb gemaakt. Ik ben op mijn aller gelukkigst en dat mag ik elke dag gaan voelen in dit huis.”

RTL meldt dat het huis in het dorpje Wilnis staat en dat het André zo’n 830.000 euro heeft gekost.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer