Rebel Wilson mocht niet afvallen tijdens 'Pitch Perfect'

Karen Luiken-17 februari 2023 om 07:26

Rebel Wilson wilde dolgraag afvallen, maar mocht dat niet volgens het contract dat ze voor de filmreeks ‘Pitch Perfect’ ondertekende. Daarin stond dat ze vijf jaar lang haar maten moest behouden.

De 42-jarige actrice speelde de rol van Fat Amy in ‘Pitch Perfect’. Van 2012 tot 2017 verschenen er in het totaal drie films. Gedurende die vijf jaar mocht Rebel niet afvallen. Daarmee moest ze wachten tot alle opnames erop zaten.

“Ik mocht volgens de contracten voor die films niet te veel gewicht verliezen”, zegt Rebel volgens People. “Je kunt niet afvallen, althans: niet meer dan 4,5 kilo. Je moet het gewicht houden dat in je contract staat.”

Rebel wilde eigenlijk wel afvallen. “Ik wilde gezonder worden en speelde altijd al het stereotiep van de dikke, grappige vriendin. Ik hou van die rollen, ik hou van die personages, maar ik wilde ook meer dan dat.”

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer