Rebel Wilson mocht niet afvallen tijdens 'Pitch Perfect'

Karen Luiken-17 februari 2023 om 07:26

Rebel Wilson wilde dolgraag afvallen, maar mocht dat niet volgens het contract dat ze voor de filmreeks ‘Pitch Perfect’ ondertekende. Daarin stond dat ze vijf jaar lang haar maten moest behouden.

De 42-jarige actrice speelde de rol van Fat Amy in ‘Pitch Perfect’. Van 2012 tot 2017 verschenen er in het totaal drie films. Gedurende die vijf jaar mocht Rebel niet afvallen. Daarmee moest ze wachten tot alle opnames erop zaten.

“Ik mocht volgens de contracten voor die films niet te veel gewicht verliezen”, zegt Rebel volgens People. “Je kunt niet afvallen, althans: niet meer dan 4,5 kilo. Je moet het gewicht houden dat in je contract staat.”

Rebel wilde eigenlijk wel afvallen. “Ik wilde gezonder worden en speelde altijd al het stereotiep van de dikke, grappige vriendin. Ik hou van die rollen, ik hou van die personages, maar ik wilde ook meer dan dat.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer