Rebel Wilson mocht niet afvallen tijdens 'Pitch Perfect'

Karen Luiken-17 februari 2023 om 07:26

Rebel Wilson wilde dolgraag afvallen, maar mocht dat niet volgens het contract dat ze voor de filmreeks ‘Pitch Perfect’ ondertekende. Daarin stond dat ze vijf jaar lang haar maten moest behouden.

De 42-jarige actrice speelde de rol van Fat Amy in ‘Pitch Perfect’. Van 2012 tot 2017 verschenen er in het totaal drie films. Gedurende die vijf jaar mocht Rebel niet afvallen. Daarmee moest ze wachten tot alle opnames erop zaten.

“Ik mocht volgens de contracten voor die films niet te veel gewicht verliezen”, zegt Rebel volgens People. “Je kunt niet afvallen, althans: niet meer dan 4,5 kilo. Je moet het gewicht houden dat in je contract staat.”

Rebel wilde eigenlijk wel afvallen. “Ik wilde gezonder worden en speelde altijd al het stereotiep van de dikke, grappige vriendin. Ik hou van die rollen, ik hou van die personages, maar ik wilde ook meer dan dat.”

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Iconische Efteling-attractie krijgt nieuwe soundtrack

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:03

Groot nieuws voor de pretparkfans hier, want het Nederlandse themapark Efteling gaat de bekende en iconische attractie 'Carnaval Festival' een nieuwe soundtrack geven. Dat maakte het park zelf bekend met een leuke en interessante video op YouTube.

"Er gaat iets spannends gebeuren! De Efteling kiest voor een nieuwe sound in 'Carnaval Festival'. De iconische attractie waarin Jokie & Jet een reis rond de wereld maken, krijgt na 39 jaar een muzikale update", klinkt het bij de video op het YouTube-kanaal van het park.

De Efteling werkte hiervoor samen met het DJ duo Lucas & Steve. De opdracht: een geluid creëren dat meer past in het tijdsbeeld van vandaag: sneller, energieker en verrassender. En dat is gelukt! Vanaf aanstaande zaterdag beleeft iedereen in 'Carnaval Festival' deze nieuwe muziek met daarbij een aangepaste snelheid van de rit.

Check de video met meer uitleg hieronder:

Ontdek meer