BTS-lid SUGA gaat solo op tournee

Karen Luiken-17 februari 2023 om 07:18

Fans van BTS hebben het waarschijnlijk al gehoord, maar de leden van de groep werken momenteel solo aan opdrachten. De één brengt een album uit, de ander een YouTube-serie. Er is er zelfs eentje, SUGA, die nu voor het eerst alleen op tournee gaat.

SUGA heeft aangekondigd alleen op tour te gaan. Onder de naam SUGA | August D TOUR bezoekt de artiest allerlei verschillende steden en landen, waaronder heel veel Amerikaanse. Hij begint eind april in New York en maakt vervolgens stops in Newark, New Jersey, Rosemont, Illinois, Los Angeles en Oakland. Daarna gaat hij nog naar Indonesië, Thailand, Singapore en het Zuid-Koreaanse Seoul. De data van die concerten liggen allemaal al vast. Later worden er ook nog shows in Japan aangekondigd.

Kaartjes voor de tournee gaan op 3 maart in de verkoop voor het grote publiek. Leden van het BTS Army krijgen op 1 maart al toegang tot een kaartje tijdens een voorverkoop.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Ontdek meer