BTS-lid SUGA gaat solo op tournee

Karen Luiken-17 februari 2023 om 07:18

Fans van BTS hebben het waarschijnlijk al gehoord, maar de leden van de groep werken momenteel solo aan opdrachten. De één brengt een album uit, de ander een YouTube-serie. Er is er zelfs eentje, SUGA, die nu voor het eerst alleen op tournee gaat.

SUGA heeft aangekondigd alleen op tour te gaan. Onder de naam SUGA | August D TOUR bezoekt de artiest allerlei verschillende steden en landen, waaronder heel veel Amerikaanse. Hij begint eind april in New York en maakt vervolgens stops in Newark, New Jersey, Rosemont, Illinois, Los Angeles en Oakland. Daarna gaat hij nog naar Indonesië, Thailand, Singapore en het Zuid-Koreaanse Seoul. De data van die concerten liggen allemaal al vast. Later worden er ook nog shows in Japan aangekondigd.

Kaartjes voor de tournee gaan op 3 maart in de verkoop voor het grote publiek. Leden van het BTS Army krijgen op 1 maart al toegang tot een kaartje tijdens een voorverkoop.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer