Niels Destadsbader dropt song over online haat

Dieter Blarinckx-16 februari 2023 om 17:13

De Vlaamse zanger en acteur Niels Destadsbader heeft zopas zijn allernieuwste single ‘Jezelf zijn’ voorgesteld. Samen met Miguel Wiels schreef hij het nummer dat over online haat gaat.

In het nummer zingt hij over de haatcomments die hij dagelijks over zich heen krijgt, maar ook over de negatieve artikels die er van hem verschijnen in de (online) pers.

"Er is zoveel online verschenen, ook dingen die echt niet oké waren. Ik ben een volwassen man en kan het allemaal wel een plaats geven. Maar als ik dan lees dat een 14-jarige jongen uit het leven stapt, omdat hij op sociale media gepest wordt, dan word ik daar heel ongelukkig van”, klinkt het bij de zanger tijdens een interview met Qmusic.

"Het enige dat ik vraag is dat mensen twee seconden nadenken als ze iets online posten. Dat ze stilstaan bij de gevolgen die het kan hebben en wat het met die andere persoon kan doen”, klinkt het verder.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Verhulstjes brengen eigen kerstsingle uit

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:21

Gert, Ellen, Viktor en Marie Verhulst zijn van alle markten thuis. Ze kunnen tv maken, hebben humor, kunnen acteren, presenteren én zijn muzikaal. Dat hebben ze in het verleden allemaal al bewezen. Maar wist jij dat de familie ook heel goed is in het maken van kerstliedjes? Ze brengen hun eigen single uit!

Ontdek meer