Pharrell Williams wordt creatief directeur van Louis Vuitton

Dieter Blarinckx-16 februari 2023 om 17:03

De Amerikaanse artiest Pharrell Williams heeft groot nieuws bekendgemaakt. Zo wordt hij binnenkort hoofdontwerper en creatief directeur van Louis Vuitton.

“Pharrell Williams is een visionair wiens creatieve universum zich uitbreidt van muziek tot kunst en mode, waarmee hij zichzelf de afgelopen twintig jaar heeft gepositioneerd als cultureel wereldicoon”, klinkt het in het statement van het Franse modehuis.

De inmiddels 49-jarige Williams is altijd al een stijlicoon geweest en werkte al eerder samen met grote modehuizen zoals Adidas, Chanel en Tiffany’s.

De eerste collectie van Pharrell voor Louis Vuitton zal aankomende juni getoond worden tijdens de Parijse mannenmodeweek.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer