Piemels maken forse groeispurt

Maxine Decaluwé-16 februari 2023 om 15:10- Foto:

door Roman Odintsov via Pexels

Mannen zijn vaak onzeker over de lengte van hun penis, maar daar komt verandering in. Verschillende onderzoeken tonen aan dat de gemiddelde lengte met 24 procent gestegen is in de afgelopen 29 jaar. Dat belooft veel groots binnen een paar jaar!

Er werden in het totaal 75 studies geëvalueerd, waaraan bijna 56 duizend mannen deelnamen. Onderzoekers concluderen hieruit dat de penislengte doorheen de jaren is toegenomen. Dat blijkt uit een Brits onderzoek tussen condoomfabrikant SKYN en het Kings College in Londen. Geloof het of niet, maar volgens hen bedraagt de gemiddelde penislengte bijna 14 cm in erectie.

Zij die een penisvergroting wensen, denken best twee keer na vertelt Dr. Mike Bohl. "Zulke ingrepen beweren je piemel groter te maken, maar leveren vaak amper resultaat op en kunnen de gezondheid schaden." Hij raadt eerder aan om af te vallen of je schaamhaar te knippen, omdat de penis dan beter zichtbaar is en groter lijkt. Een win-winsituatie dus!

Waarom de penis doorheen de jaren in lengte is toegenomen? Dat blijft voor de wetenschap voorlopig nog een raadsel.

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Studeer met 'Lofi Marcske' van F.C. De Kampioenen

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:17

Extra blokmotivatie nodig? Marcske van F.C. De Kampioenen to the rescue, mijn gedacht! Vergeet Lofi Girl en verwelkom Lofi Marcske. VRT MAX heeft een livestream gepubliceerd waar je de hele dag lang samen met Marc Vertonghen kunt studeren.

Voor wie niet bekend is met Lofi Girl: het is het personage in een populaire YouTube-stream genaamd 'lofi hip hop radio - beats to relax/study to'. In de stream zie je een geanimeerd meisje die rustige lofi-muziek afspeelt terwijl ze non-stop aan het studeren is. Het is een soort virtuele studiepartner voor velen geworden en ze is inmiddels een icoon op het internet. Nu heeft VRT MAX een vergelijkbaar concept toegepast, maar dan met onze geliefde Marcske. DDe livestream was er vorige examenperiode ook al, maar nu is Marcske terug met nieuwe beats. Dus, terwijl je je door de examenperiode worstelt, zal Marcske je vergezellen met zijn lofi-muziek en je helpen de stress te verlichten.

Boeken klaar, koud chocomelkske gepopt, livestream aan en goan!

Ontdek meer