Piemels maken forse groeispurt

Maxine Decaluwé-16 februari 2023 om 15:10- Foto:

door Roman Odintsov via Pexels

Mannen zijn vaak onzeker over de lengte van hun penis, maar daar komt verandering in. Verschillende onderzoeken tonen aan dat de gemiddelde lengte met 24 procent gestegen is in de afgelopen 29 jaar. Dat belooft veel groots binnen een paar jaar!

Er werden in het totaal 75 studies geëvalueerd, waaraan bijna 56 duizend mannen deelnamen. Onderzoekers concluderen hieruit dat de penislengte doorheen de jaren is toegenomen. Dat blijkt uit een Brits onderzoek tussen condoomfabrikant SKYN en het Kings College in Londen. Geloof het of niet, maar volgens hen bedraagt de gemiddelde penislengte bijna 14 cm in erectie.

Zij die een penisvergroting wensen, denken best twee keer na vertelt Dr. Mike Bohl. "Zulke ingrepen beweren je piemel groter te maken, maar leveren vaak amper resultaat op en kunnen de gezondheid schaden." Hij raadt eerder aan om af te vallen of je schaamhaar te knippen, omdat de penis dan beter zichtbaar is en groter lijkt. Een win-winsituatie dus!

Waarom de penis doorheen de jaren in lengte is toegenomen? Dat blijft voor de wetenschap voorlopig nog een raadsel.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer