Piemels maken forse groeispurt

Maxine Decaluwé-16 februari 2023 om 15:10- Foto:

door Roman Odintsov via Pexels

Mannen zijn vaak onzeker over de lengte van hun penis, maar daar komt verandering in. Verschillende onderzoeken tonen aan dat de gemiddelde lengte met 24 procent gestegen is in de afgelopen 29 jaar. Dat belooft veel groots binnen een paar jaar!

Er werden in het totaal 75 studies geëvalueerd, waaraan bijna 56 duizend mannen deelnamen. Onderzoekers concluderen hieruit dat de penislengte doorheen de jaren is toegenomen. Dat blijkt uit een Brits onderzoek tussen condoomfabrikant SKYN en het Kings College in Londen. Geloof het of niet, maar volgens hen bedraagt de gemiddelde penislengte bijna 14 cm in erectie.

Zij die een penisvergroting wensen, denken best twee keer na vertelt Dr. Mike Bohl. "Zulke ingrepen beweren je piemel groter te maken, maar leveren vaak amper resultaat op en kunnen de gezondheid schaden." Hij raadt eerder aan om af te vallen of je schaamhaar te knippen, omdat de penis dan beter zichtbaar is en groter lijkt. Een win-winsituatie dus!

Waarom de penis doorheen de jaren in lengte is toegenomen? Dat blijft voor de wetenschap voorlopig nog een raadsel.

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer