Hoofdrolspeler verklapt details over tweede seizoen 'Squid Game'

Karen Luiken-16 februari 2023 om 07:53

Fans vragen zich al lange tijd af wanneer het tweede seizoen van ‘Squid Game’ verschijnt. Het antwoord op die vraag moeten we je helaas nog even schuldig blijven, maar we weten inmiddels wel wanneer de opnames van start gaan.

Lee Jung-jae, die Seong Gi-hun speelt in de serie, heeft in een gesprek met Ilgan Sports belangrijke details over het tweede seizoen gedeeld. Zo zegt hij dat hij ongetwijfeld een comeback maakt en dat er naast hem ook een ander bekend gezicht terugkeert. “Zoals we aan het einde van het eerste seizoen allemaal hebben gezien, zal wraak het belangrijkste plot van het tweede seizoen zijn”, aldus de acteur. “De sleutelfiguur die de werking van de spellen in het eerste seizoen controleerde, was Lee Byung Hun sunbae. Het lijkt erop dat wij tweeën de centrale figuren in het volgende verhaal zullen zijn.”

Aankomende zomer beginnen de opnames. “Het filmen zal waarschijnlijk zo’n tien maanden duren”, vervolgt de acteur. “Over het eerste seizoen deden we ook tien maanden, maar dat was inclusief vertragingen door het coronavirus. Het tweede seizoen zal groter zijn en daarom zal het ook langer duren om het te filmen.”

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer