Hoofdrolspeler verklapt details over tweede seizoen 'Squid Game'

Karen Luiken-16 februari 2023 om 07:53

Fans vragen zich al lange tijd af wanneer het tweede seizoen van ‘Squid Game’ verschijnt. Het antwoord op die vraag moeten we je helaas nog even schuldig blijven, maar we weten inmiddels wel wanneer de opnames van start gaan.

Lee Jung-jae, die Seong Gi-hun speelt in de serie, heeft in een gesprek met Ilgan Sports belangrijke details over het tweede seizoen gedeeld. Zo zegt hij dat hij ongetwijfeld een comeback maakt en dat er naast hem ook een ander bekend gezicht terugkeert. “Zoals we aan het einde van het eerste seizoen allemaal hebben gezien, zal wraak het belangrijkste plot van het tweede seizoen zijn”, aldus de acteur. “De sleutelfiguur die de werking van de spellen in het eerste seizoen controleerde, was Lee Byung Hun sunbae. Het lijkt erop dat wij tweeën de centrale figuren in het volgende verhaal zullen zijn.”

Aankomende zomer beginnen de opnames. “Het filmen zal waarschijnlijk zo’n tien maanden duren”, vervolgt de acteur. “Over het eerste seizoen deden we ook tien maanden, maar dat was inclusief vertragingen door het coronavirus. Het tweede seizoen zal groter zijn en daarom zal het ook langer duren om het te filmen.”

Streamz deelt exclusieve beelden van 'The Last of Us'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 09:48

Terwijl fans met smart wachten op het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ is er op Streamz alweer iets nieuws over de serie gedropt. De streamingsdienst heeft een exclusieve special gelanceerd waarin de kijker wordt meegenomen achter de schermen.

Het gaat om een documentaire van een half uur met hoofdrolspelers Pedro Pascal en Bella Ramsey. Zij vertellen net als maker Neil Druckmann over wat ze nodig hadden om de show te maken. Er komen special effects voorbij en Pascal, die Joe speelt in de serie, vertelt onder andere hoe moeilijk én leuk het was om het barre winterweer te ervaren dat de fictieve post-apocalyptische wereld van 'The Last of Us' bedekt.

‘The Making of The Last of Us’ is vanaf nu te zien op Streamz. Een trailer bekijk je hier:

'Jane the Virgin'-actrice mama geworden

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:51

Gina Rodriguez is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar echtgenoot Joe LoCicero hebben een baby gekregen, meldt Page Six.

De ‘Jane the Virgin’-ster werd samen met haar kersverse baby gespot tijdens een wandeling in Los Angeles. Ze maakte in juli vorig jaar bekend zwanger te zijn door op social media een positieve zwangerschapstest te delen.

Het is niet bekend wanneer de kleine spruit van Jane en Joe, die elkaar in 2016 ontmoetten tijdens opnames van ‘Jane the Virgin’, precies is geboren. Hetzelfde geldt voor het geslacht en de naam; ook daar zijn nog geen details over gedeeld.

Ontdek meer