Tweede deel van vierde seizoen 'You' krijgt een trailer

Karen Luiken-16 februari 2023 om 07:53

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt, maar het vierde seizoen van ‘You’ is opgeknipt in twee delen. Het eerste deel staat nu een paar dagen op Netflix, het tweede deel volgt op 9 maart. Benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? Een trailer geeft meer duidelijkheid.

Diehard fans die de eerste vijf afleveringen van het nieuwste seizoen al hebben gezien, weten inmiddels dat Rhys de moordenaar is waar Joe naar op zoek was. In de komende vijf afleveringen komt daar meer duidelijkheid over.

Eerder zei hoofdrolspeler Penn Badgley al dat het tweede deel anders zal zijn dan het eerste. “Als je vragen hebt, zullen er antwoorden zijn”, aldus de acteur in een gesprek met E! Online. “Ik denk dat je in de achtste aflevering een andere kant van Joe ziet die je nog nooit hebt gezien. De show doet iets dat nog nooit eerder is gedaan ik denk dat het de moeite waard is.”

Klinkt dit mysterieus? Het wordt nog spannender. De trailer verklapt namelijk dat niemand minder dan Love weer op zal duiken. Je weet wel, de ex van Joe die voor dood werd achtergelaten in een brandend huis. Is ze echt dood? Keert ze terug als hallucinatie? Of is ze toch springlevend?

Flo Windey trekt de grens in nieuwe 'faqda'-reeks

Karen Luiken-20 maart 2023 om 11:31

Flo Windey gaat voor een nieuw seizoen van ‘faqda’ weer op zoek naar moeilijk bespreekbare onderwerpen. Dit keer richt ze zich op vier verschillende thema’s, waar ‘consent’ (oftewel wederzijdse toestemming) er één van is.

Hoe trek je een grens? Die vraag staat centraal in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van de ‘faqda’-reeks. Flo gaat op zoek naar wat consent juist is en wat niet. Ze trekt de straat op en vraagt voorbijgangers wat consent voor hen betekent.

"Consent is voor mij essentieel. Niet weg te denken”, zegt Flo. “Ik heb een paar ervaringen gehad waar mensen geen toestemming vroegen en over mijn grenzen gingen en dat heeft mij zo slecht doen voelen dat ik niet anders kon doen dan mij er nu nog meer over uit te spreken. Want ik wil me nooit meer zo shit voelen."

Het nieuwe seizoen van ‘faqda’ is vanaf nu te zien op VRT MAX.

Streamz deelt exclusieve beelden van 'The Last of Us'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 09:48

Terwijl fans met smart wachten op het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ is er op Streamz alweer iets nieuws over de serie gedropt. De streamingsdienst heeft een exclusieve special gelanceerd waarin de kijker wordt meegenomen achter de schermen.

Het gaat om een documentaire van een half uur met hoofdrolspelers Pedro Pascal en Bella Ramsey. Zij vertellen net als maker Neil Druckmann over wat ze nodig hadden om de show te maken. Er komen special effects voorbij en Pascal, die Joe speelt in de serie, vertelt onder andere hoe moeilijk én leuk het was om het barre winterweer te ervaren dat de fictieve post-apocalyptische wereld van 'The Last of Us' bedekt.

‘The Making of The Last of Us’ is vanaf nu te zien op Streamz. Een trailer bekijk je hier:

Ontdek meer