Tweede deel van vierde seizoen 'You' krijgt een trailer

Karen Luiken-16 februari 2023 om 07:53

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt, maar het vierde seizoen van ‘You’ is opgeknipt in twee delen. Het eerste deel staat nu een paar dagen op Netflix, het tweede deel volgt op 9 maart. Benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? Een trailer geeft meer duidelijkheid.

Diehard fans die de eerste vijf afleveringen van het nieuwste seizoen al hebben gezien, weten inmiddels dat Rhys de moordenaar is waar Joe naar op zoek was. In de komende vijf afleveringen komt daar meer duidelijkheid over.

Eerder zei hoofdrolspeler Penn Badgley al dat het tweede deel anders zal zijn dan het eerste. “Als je vragen hebt, zullen er antwoorden zijn”, aldus de acteur in een gesprek met E! Online. “Ik denk dat je in de achtste aflevering een andere kant van Joe ziet die je nog nooit hebt gezien. De show doet iets dat nog nooit eerder is gedaan ik denk dat het de moeite waard is.”

Klinkt dit mysterieus? Het wordt nog spannender. De trailer verklapt namelijk dat niemand minder dan Love weer op zal duiken. Je weet wel, de ex van Joe die voor dood werd achtergelaten in een brandend huis. Is ze echt dood? Keert ze terug als hallucinatie? Of is ze toch springlevend?

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer