Stoppen met social media geeft Gloria Monserez rust

Karen Luiken-16 februari 2023 om 07:19

Gloria Monserez is al een tijdje gestopt met social media. Niet omdat ze er geen tijd voor heeft, maar omdat het beter is voor haar mentale welzijn. In een aflevering van Play Café vertelt ze er meer over.

“Ik had een heel druk voorjaar en alle tijd die ik over had zat ik op Instagram te scrollen”, zegt Gloria. “Dat was heel eindeloos, zeker als TikTok daar ook nog eens bij kwam. Ik heb toen gezegd dat ik een maand mijn socials zou verwijderen. Dat was in juli, maar eigenlijk is het nu nog steeds bezig.”

Gloria geeft toe dat ze social media soms wel eens mist. En bovendien kijkt ze nog steeds af en toe op TikTok. Maar Instagram en Facebook laat ze compleet links liggen. “Het geeft een bepaalde rust.”

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer