Stoppen met social media geeft Gloria Monserez rust

Karen Luiken-16 februari 2023 om 07:19

Gloria Monserez is al een tijdje gestopt met social media. Niet omdat ze er geen tijd voor heeft, maar omdat het beter is voor haar mentale welzijn. In een aflevering van Play Café vertelt ze er meer over.

“Ik had een heel druk voorjaar en alle tijd die ik over had zat ik op Instagram te scrollen”, zegt Gloria. “Dat was heel eindeloos, zeker als TikTok daar ook nog eens bij kwam. Ik heb toen gezegd dat ik een maand mijn socials zou verwijderen. Dat was in juli, maar eigenlijk is het nu nog steeds bezig.”

Gloria geeft toe dat ze social media soms wel eens mist. En bovendien kijkt ze nog steeds af en toe op TikTok. Maar Instagram en Facebook laat ze compleet links liggen. “Het geeft een bepaalde rust.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer