Voodoo Village kondigt line-up aan van nieuwe editie

Simon Smetryns-16 februari 2023 om 11:30- Foto:

Voodoo Village

Voodoo Village kondigt de lancering een nieuwe editie van het festival aan en onthult daarmee ook een volledig nieuwe branding die het thema ‘Uniting Souls’ uitstraalt. Een thema dat de organisatoren dit jaar op verschillende aspecten tot leven willen brengen.

Het festival dat gericht is op muziek-, kunst-, en cultuurliefhebbers, vindt dit jaar plaats bij de start van het nieuwe academiejaar op zaterdag 9 en zondag 10 september. Met een indrukwekkende line-up van internationale artiesten en dj’s waarvan: Adriatique, Dj Tennis, DESIREE, Farrago, Indira Paganotto, Innellea, Jan Blomqvist live, John Noseda, Milo Spykers, Moodymann, Nico Moreno, NTO live, Parallelle live, Paula Temple en Whomadewho Hybrid. Diverse artiesten die elks hun eigen unieke stijl op het podium brengen.

“We zijn verheugd om de terugkeer van Voodoo Village aan te kondigen en kunnen niet wachten om onze fans samen te zien komen, om de magie van elektronische muziek te ervaren.”

Tickets voor Voodoo Village zijn beschikbaar via de website van de organisatie en kosten tussen 59 en 109 euro. Meer info en de volledige line-up vind je op www.voodoovillage.be.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.