Bevestigd: Tom Holland keert terug als Spider-Man in vierde film

Nezir Yikik-15 februari 2023 om 20:56

De geruchten deden al langer de ronde, maar er komt een vierde ‘Spider-Man’-film met Tom Holland (26) in de hoofdrol. Dat heeft Marvel-baas Kevin Feige vandaag bevestigd, in een interview naar aanleiding van de release van Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

De meest recente ‘Spider-Man’-film (No Way Home) verscheen inmiddels iets meer dan een jaar geleden. De derde film waarin Peter Parkers bestaan uit iedereens geheugen werd gewist, ook dat van zijn grote liefde MJ. Met de komst van de vierde film, zal er dus ongetwijfeld wat uit te pakken zijn!

“Het enige wat ik kan zeggen, is dat het verhaal al op tafel ligt. We hebben grote plannen en onze schrijvers zijn op dit ogenblik druk bezig met het schrijven van het script.”, aldus Kevin Feige.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer