Bevestigd: Tom Holland keert terug als Spider-Man in vierde film

Nezir Yikik-15 februari 2023 om 20:56

De geruchten deden al langer de ronde, maar er komt een vierde ‘Spider-Man’-film met Tom Holland (26) in de hoofdrol. Dat heeft Marvel-baas Kevin Feige vandaag bevestigd, in een interview naar aanleiding van de release van Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

De meest recente ‘Spider-Man’-film (No Way Home) verscheen inmiddels iets meer dan een jaar geleden. De derde film waarin Peter Parkers bestaan uit iedereens geheugen werd gewist, ook dat van zijn grote liefde MJ. Met de komst van de vierde film, zal er dus ongetwijfeld wat uit te pakken zijn!

“Het enige wat ik kan zeggen, is dat het verhaal al op tafel ligt. We hebben grote plannen en onze schrijvers zijn op dit ogenblik druk bezig met het schrijven van het script.”, aldus Kevin Feige.

WIN: duotickets voor de horror/komedie 'It's A Wonderful Knife'

Simon Smetryns-06 december 2023 om 16:11

December, dat is cadeautjesmaand. Ook bij TAGMAG!

Hier maak je kans op een avond vol spanning (en een vleugje humor)! We geven namelijk 25 duotickets weg voor de avant-première van 'It's A Wonderful Knife' op 16/12 in Snow Valley, Peer.

Winnie Carruthers staat opnieuw voor een moeilijke uitdaging: samen met het buitenbeentje van de stad moet ze de psychotische moordenaar in Angel Falls weten te identificeren...

Mis deze avant-première niet! Vul snel het formulier in en maak kans op een duoticket voor deze bloedstollende film.

'It's A Wonderful Knife' komt officieel uit op 20/12. Wie weet kan je hem via ons al eerder en als eerste zien!

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer