Bevestigd: Tom Holland keert terug als Spider-Man in vierde film

Nezir Yikik-15 februari 2023 om 20:56

De geruchten deden al langer de ronde, maar er komt een vierde ‘Spider-Man’-film met Tom Holland (26) in de hoofdrol. Dat heeft Marvel-baas Kevin Feige vandaag bevestigd, in een interview naar aanleiding van de release van Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

De meest recente ‘Spider-Man’-film (No Way Home) verscheen inmiddels iets meer dan een jaar geleden. De derde film waarin Peter Parkers bestaan uit iedereens geheugen werd gewist, ook dat van zijn grote liefde MJ. Met de komst van de vierde film, zal er dus ongetwijfeld wat uit te pakken zijn!

“Het enige wat ik kan zeggen, is dat het verhaal al op tafel ligt. We hebben grote plannen en onze schrijvers zijn op dit ogenblik druk bezig met het schrijven van het script.”, aldus Kevin Feige.

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Ontdek meer