Miss België doet mee aan ‘The greatest dancer’

Karen Luiken-15 februari 2023 om 18:22

Het is een drukke en bewogen week voor Emilie Vansteenkiste. Een paar dagen nadat ze gekroond werd tot Miss België blijkt dat ze samen met haar vriend Jonas meedoet aan ‘The greatest dancer van Vlaanderen’.

Met het gloednieuwe programma wordt er gezocht naar het beste, mooiste en meest virtuose danstalent van ons land. Wie zich aanmeldt en wordt uitgenodigd voor een auditie, wordt door een publiek van 700 mensen bekeken. Zij staan achter een grote spiegel en beslissen of ze de dans goed genoeg vinden of niet. Pas als 75 procent van het publiek ‘ja’ stemt, mag de danser door en maakt hij kans om door de coaches gekozen te worden om mee te gaan naar de grote shows.

Aan het einde van vijf afleveringen met audities kiezen de deelnemende coaches elk hun top drie om mee verder te gaan. De coaches in kwestie zijn de Belgisch-Colombiaanse Annabelle Lopez Ochoa, choreografe en danseres Laurien Decibel en Niels Destadsbader.

‘The greatest dancer van Vlaanderen’ is vanaf 4 februari elke zaterdagavond om 20.15 uur te zien op Eén en VRT MAX.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer