Pukkelpop lost nieuwe namen en start ticketverkoop

Dieter Blarinckx-15 februari 2023 om 14:18- Foto:

Pukkelpop

Wie al uitkijkt naar de aankomende festivalzomer en haast niet kan wachten, leest best even verder. Pukkelpop heeft namelijk enkele nieuwe namen gedropt én is gestart met de ticketverkoop!

Sinds woensdagmiddag 13u kan je online tickets kopen voor het populaire festival Pukkelpop. Dat zal dit jaar doorgaan tussen 17 en 20 augustus op de gekende festivalweide in Kiewit (Hasselt). Naast de gewone tickets kan je nu ook alvast je drank- en eetbonnen scoren, alsook campingtickets en/of upgrades van je ticket. Voor een dagticket betaal je deze zomer zo'n 119 euro, wie combi wil gaan betaalt 265 euro.

Ook dropte het festival alvast enkele nieuwe grote namen zoals Amelie Lens, Limp Bizkit, Bazart, Bonobo, Stick To Your Guns, Steve Lacy en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De volledige line-up en ticketverkoop kan je hier terugvinden!

De volledige line-up van Balaton Sound is bekend

Chelsy Vanlerberghe-09 april 2024 om 08:16

De Hongaarse zon, het verfrissende Balatonmeer en de beste beats: dat is Heineken Balaton Sound. De volledige line-up van het vierdaagse festival is bekend en deze editie belooft weer een topeditie te worden. Mau P, HUGEL, Laidback Luke, Malugi, Estella Boersma en nog veel meer komen je deze zomer wegblazen.

Het strandfestival aan het Balatonmeer is één van de grootste elektronische muziekfestivals in Europa. Elk jaar reizen feestvierders van over heel de wereld af naar de zonnige locatie voor een mix van de beste dance, house en techno.

Het festival vindt plaats van 3 tot 6 juli in Hongarije. De organisatie kondigde eerder al grote namen als Amelie Lens, Reinier Zonneveld, Paul Kalkbrenner, Kölsch en Trym aan, en voegt daar nu nog eens een stevige dosis kleppers aan toe. En dat is niet alles, want de timetable is er ook al. Je kunt dus nu al jouw magische weekend Sound stap voor stap plannen.

Tickets en festival packages vind je hier, maar voor de ultieme Heineken Balaton Sound ervaring moet je met ons mee op The Balaton Trip. Samen met honderden andere Belgen slaap je dan op onze exclusieve Lakeside Camping, op strompelafstand van het festival. Op deze camping kan je dagelijks extra festival-spektakel verwachten, met challenges, partygames en véél meer! Alle info vind je op thebalatontrip.com.

Tomorrowland viert jubileum met groot feest in Amsterdam

Karen Luiken-05 april 2024 om 06:49

Tomorrowland bestaat dit jaar twintig jaar en hoe kun je dat beter vieren dan met een feestje? Op vrijdag 18 oktober trekt het evenement naar de Ziggo Dome in Amsterdam, de stad die van woensdag 16 oktober tot en met zondag 20 oktober in het teken staat van Amsterdam Dance Event.

Fans kunnen zich volgens de organisatie voorbereiden op ‘een magisch spektakel onder leiding van de Symphony of Unity, waarbij muzikanten en vocalisten klassieke en elektronische muziek live samenbrengen’. Diverse artiesten uit de dancewereld komen optreden. Het is alleen nog niet bekend wie; de line-up blijft tot op het allerlaatste moment geheim.

Kaartjes voor het feest gaan vanaf 19 april in de verkoop.

Ontdek meer