Pat Krimson & Loredana zijn getrouwd op Valentijn!

Dieter Blarinckx-15 februari 2023 om 09:10- Foto:

Facebook Pat Krimson

Leuk nieuws uit de Vlaamse showbizz want Pat Krimson en Loredana stapten gisteren, op Valentijn, in het huwelijksbootje! Dat maakte het koppeltje zopas bekend via sociale media.

Pat Krimson en Loredana zijn al zo’n zes jaar een koppel en leerden elkaar kennen bij de danceformatie 2Fabiola. Patje vroeg haar vorig jaar ten huwelijk en gisteren stapten ze in het huwelijksbootje, op Valentijnsdag!

“Dinsdagavond zijn we voor de wet getrouwd in Zonhoven en hebben we een nog een intiem feestje gegeven onder familie en vrienden. Het grote feest komt er nog aan”, klonk het bij de twee in een interview met de Vlaamse radiozender Joe.

Ook werd het leuke nieuws bekendgemaakt via sociale media. Check hun post hieronder!

Proficiat lovebirds!

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer