Bart De Pauw in ziekenhuis na zelfmoordpoging

Dieter Blarinckx-14 februari 2023 om 15:24- Foto:

DPG Media

De omstreden Vlaamse televisiemaker Bart De Pauw is vandaag met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De 54-jarige Bart De Pauw ligt in het ziekenhuis na een mislukte zelfmoordpoging. Zijn advocaat en vrouw bevestigden dat trieste nieuws zopas aan de Vlaamse media. De Pauw is wel buiten levensgevaar.

“Het klopt dat hij is opgenomen na een zelfmoordpoging. Het is een cocktail van verdriet, schaamte en boosheid die hem zover heeft gedreven. Hij is buiten levensgevaar. Hij is al lange tijd in behandeling, het gaat met ups en downs”, klinkt het in het officiële statement.

Het is geen geheim dat het steeds slechter ging met De Pauw nadat hij enkele jaren geleden beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag. Hij werd in 2021 schuldig bevonden aan elektronische overlast en belaging. Hij werd veroordeeld tot zes maanden cel met uitstel.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op zelfmoord1813.be.

Justin Timberlake had bij arrestatie 'één martini op'

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:36

Justin Timberlake is weer vrij na zijn arrestatie voor het rijden onder invloed. Verschillende Amerikaanse media melden dat de zanger naar eigen zeggen één martini had gedronken toen hij werd gepakt.

Justin reed maandagavond in het New Yorkse dorp Sag Harbor toen hij door de politie werd gearresteerd. Dat gebeurde nadat hij een stopteken had genegeerd en op de verkeerde weghelft reed.

De politie schrijft in een rapport dat Justin naar alcohol rook, wankel op zijn benen stond, langzaam praatte en bloeddoorlopen ogen had. Justin zelf beweerde echter slechts één martini te hebben gedronken.

De zanger heeft een nacht in de politiecel doorgebracht en mocht daarna weer naar huis. Op 26 juli moet hij voor de rechter verschijnen.

EOTB-ster Ayleen heeft eerste filmrol te pakken

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:17

Ayleen uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ blijft haar fans verrassen. Een paar weken geleden maakte ze bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Nu deelt ze een nieuwtje van een heel ander kaliber: ze heeft een rol te pakken in een film!

Via Instagram maakt Ayleen bekend dat ze deze zomer te zien zal zijn in de Nederlandse film ‘Loverboy: Emoties Uit’. “Ik heb superleuk nieuws”, aldus de realityster. “Ik mag eindelijk bekendmaken dat ik een rol heb in een film. Ik heb al wat acteerervaring, maar dit was de eerste keer in een film en ik ben hier zoo blij mee en superdankbaar voor.”

‘Loverboy: Emoties Uit’ gaat over de alleenstaande vader Terrance die zijn 9-jarige dochter probeert te behoeden voor een uithuisplaatsing van jeugdbescherming. Hij raakt verstrikt in een levensgevaarlijk dilemma als hij een torenhoge straatschuld moet afbetalen bij een beruchte mensenhandelaar. Maar omdat hij het geld niet kan terugbetalen, wordt Terrance gedwongen om zijn schuld af te lossen door drie onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Als hij niet binnen de opgedragen tijdslimiet slaagt, volgen er meedogenloze consequenties.

Ontdek meer