Kijk straks om 18u naar onze juicy Lovestream!

Maxine Decaluwé-14 februari 2023 om 13:59

Vanavond is het weer zover, om 18u houden we onze jaarlijkse Lovestream. Jael Ost is host en ook deze gasten zijn van de partij: Ilias El Kostit, Kobe Peeters, Liese Luwel en Naomi Timmerman. Tot slot trekt Kessy Kangala de straat op en vraagt jullie mening over 'scheren voor je partner'. Ben je klaar voor heel wat sappige vragen en tal van leuke prijzen? Bel dan zeker in vanaf 18u via de Zoom-link om deel te nemen aan de livestream.

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Iconische Efteling-attractie krijgt nieuwe soundtrack

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:03

Groot nieuws voor de pretparkfans hier, want het Nederlandse themapark Efteling gaat de bekende en iconische attractie 'Carnaval Festival' een nieuwe soundtrack geven. Dat maakte het park zelf bekend met een leuke en interessante video op YouTube.

"Er gaat iets spannends gebeuren! De Efteling kiest voor een nieuwe sound in 'Carnaval Festival'. De iconische attractie waarin Jokie & Jet een reis rond de wereld maken, krijgt na 39 jaar een muzikale update", klinkt het bij de video op het YouTube-kanaal van het park.

De Efteling werkte hiervoor samen met het DJ duo Lucas & Steve. De opdracht: een geluid creëren dat meer past in het tijdsbeeld van vandaag: sneller, energieker en verrassender. En dat is gelukt! Vanaf aanstaande zaterdag beleeft iedereen in 'Carnaval Festival' deze nieuwe muziek met daarbij een aangepaste snelheid van de rit.

Check de video met meer uitleg hieronder:

Ontdek meer