'Big Brother'-deelneemster Jolien in tranen door onverwachts bezoek

Karen Luiken-14 februari 2023 om 11:41

De bewoners van 'Big Brother' maken kans op onbeperkt warm water als ze volledig stil blijven staan wanneer hun huismeester ‘freeze’ zegt. Klinkt makkelijk, is het niet. Het wordt de deelnemers namelijk héél moeilijk gemaakt door onverwachts bezoek voor Jolien. Lukt het de bewoners niet om volledig stil te staan, dan gaat de beloning aan hun neus voorbij.

Parijzenaars zijn 'imbeciele fans' van Emily in Paris spuugzat

Nico De Greef-06 februari 2024 om 16:04

Het zit de makers van de Netflix-hitserie Emily in Paris niet mee. Eerst liep de productie flinke vertraging op door de stakingen in Hollywood en nu krijgen ze ook nog eens te maken met heel wat woedende Parijzenaars. Oorzaak? De invasie van 'imbeciele fans' die Parijs overspoelt.

Terwijl de opnames van het vierde seizoen volop aan de gaan zijn, uiten steeds meer inwoners van de Franse hoofdstad hun ontevredenheid over de overlast die de hitserie veroorzaakt. Zo hekelen de Parijzenaars niet alleen de clichés over de Franse bevolking die in de serie aan bod komen, maar vinden ze de opnames ook gewoon vreselijk irritant, en worden ze dagelijks overspoeld door honderden fans die met hun selfiesticks foto's proberen te maken op locatie's waar de serie is opgenomen.

Op sociale media worden de bezoekjes van de fans door inwoners dan ook omschreven als de 'Invasion des Imbéciles', oftewel de invasie van de imbecielen. Woedende inwoners zijn het zelfs zo beu dat ze verschillende filmlocaties nu met graffiti hebben beklad.

Op het rolluik van een pand tegenover het restaurant (van Chef Gabriel) dat regelmatig te zien is in de serie, valt er zo sinds kort te lezen ’Emily maakt het allemaal kapot’. Terwijl er op verschillende muren en een fontein ’Emily is niet welkom’ staat geschreven.

De actie heeft intussen zelfs een officiële hashtag op Instagram, #EmilyNotWelcome, waar mensen hun eigen graffiti werkjes op kunnen delen. Maar of de actie ook fans doet afschrikken? Op het eerste zicht niet echt. Integendeel, fans staan nu massaal aan te schuiven om met de graffiti op de foto te gaan.

Een musical voor F.C. De Kampioenen op Play4 en GoPlay

Simon Smetryns-31 januari 2024 om 09:25

Eind 1989 kwam een groep acteurs samen voor de test van een nieuwe televisiereeks: 'F.C. De Kampioenen'. ​ Deze beelden van de testopname werden nog nooit eerder getoond, maar James zou James niet zijn als hij die beelden niet zou kunnen krijgen.

Een wel heel bijzondere voetbalploeg donderdag 1 februari bij James in de zetel. Play4 keert onder andere terug naar het moment dat An Swartenbroeckx en Ann Tuts samen zwanger bleken te zijn van hun eerste Kampioentje, zien hoe de Kampioenen carpoolde om op tijd op de set te geraken en belichten het verlies van Johny Voners, Xavier, de man van de dagschotels ​in het Kampioenen café.

Nog meer nieuws voor de fans van James De Musical!

Na het ongeziene succes van 'James De Musical – Live on Stage' begin 2023 komt er een gloednieuwe show naar de Lotto Arena. De tweede editie van 'James De Musical – Live on Stage' wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid voor Metejoor, Gert Verhulst, Karen Damen en Niels Destadsbader.

Tickets voor 'James De Musical – Live on Stage' vrijdag 19 april en zaterdag 20 april: goplay.be/tickets.

Ontdek meer