Dit is het nieuwe liefje van Regi

Karen Luiken-14 februari 2023 om 08:54

Regi Penxten is van de vrijgezelle markt verdwenen. De artiest is smoorverliefd en iedereen mag het weten. Hij heeft een relatie met Krisel Hubeny!

De Belgische dj en producer heeft met Valentijnsdag het perfecte moment uitgekozen om zijn kersverse relatie Insta-official te maken. Hij deelt een aantal foto’s van zichzelf en Kristel en schrijft daarbij dat hij van ’t straat is.

In een interview met Het Belang van Limburg doet Regi er nog een schepje bovenop. “Ik ben nooit gedesillusioneerd geweest door de liefde, maar dat ik opnieuw zoveel vlinders kon voelen, had ik nooit durven te dromen”, zegt de verliefde dj.

'Jane the Virgin'-actrice mama geworden

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:51

Gina Rodriguez is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar echtgenoot Joe LoCicero hebben een baby gekregen, meldt Page Six.

De ‘Jane the Virgin’-ster werd samen met haar kersverse baby gespot tijdens een wandeling in Los Angeles. Ze maakte in juli vorig jaar bekend zwanger te zijn door op social media een positieve zwangerschapstest te delen.

Het is niet bekend wanneer de kleine spruit van Jane en Joe, die elkaar in 2016 ontmoetten tijdens opnames van ‘Jane the Virgin’, precies is geboren. Hetzelfde geldt voor het geslacht en de naam; ook daar zijn nog geen details over gedeeld.

Noah Schnapp start eigen online kiprestaurant

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 17:43

'Stranger Things'-acteur Noah Schnapp is niet enkel bezig met acteren zo blijkt! Nadat hij al het succesvolle merk TBH uit de grond stampte, start hij nu ook zijn eigen kiprestaurant. Dat maakte de acteur onlangs zelf bekend via sociale media.

"Ik ben zo excited om de lancering aan te kondigen van TenderFix, mijn nieuwe bezorgrestaurant voor kip! Het biedt wit kippenvlees of plantaardige kip aan, en heeft sandwiches, en lekkere tenders! De gerechten komen met onze kenmerkende saus!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Noah startte ook het merk TBH, een smeerbare vegan chocoladepasta voor op je boterham. En dat merk is een gigantisch succes in de Verenigde Staten.

Voorlopig is de service nog niet beschikbaar in Europa, dus fingers crossed dat die ook snel naar het Europese vasteland komt!

Check Noah's aankondiging hieronder:

Ontdek meer