Dit is het nieuwe liefje van Regi

Karen Luiken-14 februari 2023 om 08:54

Regi Penxten is van de vrijgezelle markt verdwenen. De artiest is smoorverliefd en iedereen mag het weten. Hij heeft een relatie met Krisel Hubeny!

De Belgische dj en producer heeft met Valentijnsdag het perfecte moment uitgekozen om zijn kersverse relatie Insta-official te maken. Hij deelt een aantal foto’s van zichzelf en Kristel en schrijft daarbij dat hij van ’t straat is.

In een interview met Het Belang van Limburg doet Regi er nog een schepje bovenop. “Ik ben nooit gedesillusioneerd geweest door de liefde, maar dat ik opnieuw zoveel vlinders kon voelen, had ik nooit durven te dromen”, zegt de verliefde dj.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer