Slecht nieuws voor fans van 'You'

Karen Luiken-14 februari 2023 om 07:45

Geniet nog even van het vierde seizoen van ‘You’, want het kan zomaar eens het laatste seizoen zijn. Penn Badgley, die Joe speelt in de serie, gaat er niet blind van uit dat er een vervolg komt. Dat heeft hij laten weten in een interview met E! Online.

Het vierde seizoen is opgedeeld in twee delen, waarvan het eerste deel nu een paar dagen op Netflix staat. “Het tweede deel is waarschijnlijk anders dan het eerste. Als je vragen hebt, zullen er antwoorden zijn”, zegt Penn daarover. “Ik denk dat je in de achtste aflevering een andere kant van Joe ziet die je nog nooit hebt gezien. De show doet iets dat nog nooit eerder is gedaan ik denk dat het de moeite waard is.”

Het tweede deel van het vierde seizoen verschijnt op 9 maart. En als we Penn mogen geloven, moeten we het daar misschien dus voor de rest van ons leven mee doen. Oftewel: het is nog niet zeker of er een vijfde seizoen komt. “Ik kan niet spoilen, maar ik denk dat dit een bevredigend einde zal zijn als we geen nieuw seizoen krijgen.”

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer