Gebarentolk gaat viral na Super Bowl-optreden Rihanna

Karen Luiken-14 februari 2023 om 07:37

Het optreden dat Rihanna tijdens Super Bowl gaf is deze dagen het onderwerp van gesprek. Niet alleen omdat ze daarmee onthulde opnieuw zwanger te zijn, ook vanwege haar gebarentolk. Die gaat vanwege haar grote enthousiasme keihard viral.

De 20-jarige Justina Miles was zondag de gebarentolk van Rihanna. Aan haar de taak om het optreden van de wereldberoemde zangeres zo goed mogelijk over te brengen voor doven en slechthorenden. Met succes: de studente ging er vol voor, toonde haar beste dancemoves en wist de show van RiRi perfect te vatten. Het is dan ook niet voor niets dat haar optreden momenteel het internet over vliegt.

Kijk mee:

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer