Hot hot hot: tweede seizoen 'Sex/Life' heeft een trailer

Karen Luiken-14 februari 2023 om 08:19

Het zijn goede tijden voor fans van ‘Sex/Life’. Werden ze vorige week al verrast met een teaser en de bekendmaking van de releasedatum van het tweede seizoen, nu verschijnt er een gloednieuwe trailer. Enne geloof ons: die smaakt naar meer!

In het nieuwe seizoen zien we hoe Billie te maken krijgt met nieuwe uitdagingen en verlangens, terwijl ze er alles aan doet om het leven te krijgen waar ze zo op hoopt. Maar kan ze alles hebben waar ze zo naar hunkert? Kan ze haar relatie met zowel haar man Cooper als haar minnaar Brad voortzetten?

De afleveringen van het tweede seizoen verschijnen vanaf 2 maart op Netflix. Markeer die datum in je agenda!

'Outer Banks'-acteur opgepakt

Karen Luiken-16 februari 2024 om 16:02

Austin North heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt. De acteur, vooral bekend door zijn rol in ‘Outer Banks’, is opgepakt door de politie nadat hij personeelsleden van een ziekenhuis in Las Vegas had aangevallen. Dat meldt TMZ.

Tijdens een bezoekje aan het ziekenhuis zou Austin zich agressief hebben gedragen door op de eerste hulp een verpleegster te slaan en twee andere medewerkers te duwen. Beveiligers hielden hem vast tot politieagenten arriveerden en hem meenamen naar het politiebureau. Daar heeft de acteur een tijdje gezeten, totdat hij op borgtocht vrijkwam.

Via Instagram reageert Austin op het hele gebeuren. Hij heeft spijt van zijn acties en kan zich naar eigen zeggen maar weinig herinneren van wat er allemaal heeft plaatsgevonden. “Mijn vriend bracht me naar het ziekenhuis omdat ik dacht dat ik een hartaanval kreeg”, aldus de acteur.

Na verschillende tests bleek het niet om een hartaanval, maar om een ernstige paniekaanval gegaan. “Ik kan me niet veel herinneren van die dag in het ziekenhuis. Ik heb heel veel respect voor de hulpverleners en medewerkers. Ik kamp al jaren met angsten en dit was de meest extreme paniekaanval die ik ooit heb gehad.”

Pedro Pascal te zien in nieuwe 'Fantastic Four'

Karen Luiken-16 februari 2024 om 15:51

De cast van de nieuwe film over de superheldengroep ‘Fantastic Four’ heeft er vier gezichten bij. Marvel heeft deze week bekendgemaakt dat Pedro Pascal, Joseph Quinn, Vanessa Kirby en Ebon Moss-Bachrach de hoofdrollen spelen.

Pedro Pascal kruipt in de huid van Mr. Fantastic, alias Reed Richards. Joseph Quinn gaat The Human Torch spelen, Vanessa Kirby is verantwoordelijk voor de rol van Invisible Woman en Ebon Moss-Bachrach speelt The Thing.

De release van de film staat voorlopig gepland voor eind juli 2025. Over de plot zijn nog geen details bekend.

Ontdek meer