Gigi Hadid eert Efteling in Vogue

Karen Luiken-14 februari 2023 om 08:13

De Efteling heeft een speciaal plekje in het hart van Gigi Hadid. Het topmodel, dat regelmatig in Nederland is omdat haar familie daar woont, heeft het pretpark geëerd tijdens een shoot voor de Nederlandse editie van Vogue.

“Mijn familie komt uit Kaatsheuvel. De Efteling was vaste prik als we in Nederland waren”, zegt Gigi in een interview met Vogue. “Het brengt me terug naar mijn kinder- en tienerjaren. Als ik daar ben, krijg ik direct weer dat geluksgevoel, dat ik ook had als kind.”

Om haar woorden kracht bij te zetten, is Gigi voor de cover van Vogue met Efteling-stickers op de kiek gezet. Die zitten verspreid over heel haar gezicht.

Acteur uit 'The Last Airbender' doet grappige onthulling

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:21

Ken Leung, een acteur uit de gloednieuwe reeks ‘Avatar: The Last Airbender’, dacht tijdens zijn auditie dat hij auditeerde voor een rol in een ‘Avatar’-film van James Cameron, niet voor een rol in de Netflix-serie waar hij nu in speelt. Dat zegt hij in een gesprek met Deadline.

‘Avatar: The Last Airbender’ is deze week op Netflix verschenen, is gebaseerd op de gelijknamige animatieserie uit 2005 en gaat over de vier naties Vuur, Water, Lucht en Aarde. De ‘Avatar’-films van James Cameron gaan over de blauwe, buitenaardse wezens die zich op een vreemde planeet bevinden.

“Toen ik hoorde dat ik auditie deed voor ‘Avatar’, dacht ik dat ik blauw zou worden”, zegt Ken Leun in een gesprek met Deadline. “Achteraf gezien vind ik het wel leuk dat ik blanco binnenkwam (...) Ik kende het origineel helemaal niet. Misschien is het een kwestie van leeftijd, maar ik wist er niets van.”

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Ontdek meer