Gigi Hadid eert Efteling in Vogue

Karen Luiken-14 februari 2023 om 08:13

De Efteling heeft een speciaal plekje in het hart van Gigi Hadid. Het topmodel, dat regelmatig in Nederland is omdat haar familie daar woont, heeft het pretpark geëerd tijdens een shoot voor de Nederlandse editie van Vogue.

“Mijn familie komt uit Kaatsheuvel. De Efteling was vaste prik als we in Nederland waren”, zegt Gigi in een interview met Vogue. “Het brengt me terug naar mijn kinder- en tienerjaren. Als ik daar ben, krijg ik direct weer dat geluksgevoel, dat ik ook had als kind.”

Om haar woorden kracht bij te zetten, is Gigi voor de cover van Vogue met Efteling-stickers op de kiek gezet. Die zitten verspreid over heel haar gezicht.

'Sophie Turner las via media over eigen scheiding'

Karen Luiken-22 september 2023 om 06:57

Sophie Turner kwam er via berichten in de media achter dat Joe Jonas een scheiding had aangevraagd. Dat zeggen advocaten van de ‘Game of Thrones’-ster volgens Amerikaanse media.

Begin deze maand kwam het nieuws naar buiten dat Joe na vier jaar huwelijk een verzoek voor een scheiding had ingediend. Sophie, die samen met Joe twee kinderen heeft, zou daar versteld van hebben gestaan. De breuk van het huwelijk kwam volgens haar ‘zeer plotseling’.

“De partijen hadden op 15 augustus ruzie”, zeggen de advocaten van Sophie. “Op of rond 1 september heeft de vader een echtscheidingszaak tegen de moeder aangespannen. Op of rond 5 september kwam de moeder er via de media achter dat de vader een echtscheiding had aangevraagd.” Een vertegenwoordiger van Joe spreekt dit tegen en zegt dat Sophie wél wist dat er een scheiding aan zat te komen.

De twee begonnen in 2016 met daten en trouwden in 2019. In datzelfde jaar verwelkomden ze hun eerste kind. Vorig jaar kwam hun tweede dochtertje ter wereld.

Doodsoorzaak 'Euphoria'-ster Angus Cloud bekend

Karen Luiken-22 september 2023 om 06:50

Het is inmiddels bekend waar Angus Cloud aan is overleden. De ‘Euphoria’-ster stierf in juli na een acute vergiftiging, meldt een lijkschouwer volgens Amerikaanse media.

Angus had een combinatie van fentanyl, cocaïne, methamfetamine en benzodiazepine in zijn lichaam, wat resulteerde in een acute vergiftiging die hem fataal werd.

De acteur werd in juli door zijn moeder gevonden. Een week daarvoor was de vader van Angus, die aan kanker was overleden, begraven. Het gerucht ging dat hij daardoor suïcidaal was, maar dat blijkt nu dus niet de oorzaak van zijn dood te zijn.

Ontdek meer