Lil Kleine en Boef pakken record met nieuwe plaat

Karen Luiken-14 februari 2023 om 07:59

De nieuwe plaat van Boef en Lil Kleine heeft een record verbroken. ‘Herinnering’, het liedje waarin Lil Kleine een boekje opendoet over de situatie met Jaimie Vaes, is in Nederland de meest gestreamde Spotify-track op de eerste dag na de release.

‘Herinnering’ kwam vrijdag uit en werd op die dag 846.000 keer beluisterd. Het vorige record stond op naam van ‘Tout Est Bon’, ook een liedje van Boef. Die song kreeg 679.000 streams op één dag.

“Dat we dit record hebben verbroken doet mij mega goed en ik kan jullie hier niet genoeg voor bedanken, zonder jullie was dit nooit gelukt”, schrijft Lil Kleine op Instagram. “Als ik de cijfers en alle positieve reacties zie, krijg ik alleen maar nog meer zin om jullie mijn nieuwe muziek te laten horen. Ik weet dat jullie er lang op hebben moeten wachten, maar er komt heel veel diks aan.”

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer