Disney komt met groots concert naar Brussel

Dieter Blarinckx-13 februari 2023 om 16:51

Wie zot is van Disney en dan vooral van de muziek, gaan we nu wel héél blij maken. Om de 100ste verjaardag van The Walt Disney Company te vieren, organiseren ze eind dit jaar een groots concert in Brussel!

Feest ten huize Walt Disney, want het bedrijf wordt 100 dit jaar! En dat gaan ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zo zullen ze op zaterdag 2 december een groot concert organiseren met een symfonisch orkest dat de meest bekende en iconische hits zal brengen. Het repertoire bestaat volledig uit de rijkelijke geschiedenis van de wereldberoemde filmstudio. Het concert zal plaatsvinden in Paleis 12.

De nummers zullen gezongen worden door officiële Disney-stemmen en solozangers. Zij zullen dan begeleid worden door een symfonisch orkest, koorleden en dansers. Daarnaast zal er ook geprojecteerd worden op een reuzescherm, gecombineerd met speciale effecten, lichten, lasers en magie.

Tickets zijn nu te koop via deze website.

Ariana Grande deelt teaser nieuwe muziekvideo

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 07:32

Nieuwe music video van Ariana Grande? Yes please! De popster heeft een teaser gedeeld op Instagram waarin we een voorproefje krijgen van de nieuwe video voor 'The Boy Is Mine', een nummer van haar nieuwste album 'Eternal Sunshine'.

In de 10-seconden durende clip draait een man een kraan open en duikt hij met zijn gezicht in de gootsteen, terwijl een griezelige hand met klauwen de deur openmaakt. De volledige video verschijnt op 7 juni. Eerder dit jaar kwamen al video's uit voor 'We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)' en 'Yes, And?' De video van 'We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)' heeft verwijzingen naar de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind, waarin Grande's personage herinneringen aan haar ex wist. De teaser van “The Boy is Mine” is echter wat donkerder.

'The Boy is Mine', dat online geruchten over haar relatie met Ethan Slater aanwakkerde, deelt de naam met het bekende nummer van Brandy en Monica uit 1998. In een interview met Zane Lowe zei Grande dat ze altijd al die hit wilde heruitvinden.

‘Vampire Diaries’-acteur komt naar Heroes Comic Con in België

Karen Luiken-27 mei 2024 om 14:00

De organisatie van Heroes Comic Con heeft een populair gezicht weten te strikken voor de aankomende editie van het evenement. Niemand minder dan ‘The Vampire Diaries’-acteur Ian Somerhalder komt op 19 en 20 oktober naar Brussels Expo.

Ian staat vooral bekend om zijn rol in Damon Salvatore in ‘The Vampire Diaries’, maar had daarnaast ook rollen in de series ‘V Wars’, ‘Lost’, ‘Smallville’, ‘Young Americans’ en ‘Tell Me You Love Me’. Ook was hij te zien in de films ‘The Rules of Attraction’, ‘The Tournament’, ‘The Anomaly’ en ‘How to Make Love to a Woman’.

Fans die de acteur altijd al een keertje in het echt hebben willen zien, krijgen daar in het weekend van 19 en 20 oktober de tijd voor. Dan is Ian aanwezig bij het popcultuurfestival van Heroes Comic Can in Brussels Expo. Hij is beschikbaar voor fotoshoots, signeersessies, panels en meet & greets.

Ontdek meer