Camila Cabello rekent af met bodyshamers

Karen Luiken-19 juli 2021 om 06:50

​Camila Cabello is helemaal klaar met fatshamers. De zangeres werd dik genoemd nadat ze een rondje was wezen hardlopen en reageert nu op iedereen die commentaar op haar heeft.

In een filmpje op TikTok vertelt Camila wat er gebeurd is. “Ik rende door het park, in een poging gezond te doen. Ik droeg een croptop waardoor mijn buik zichtbaar was. Die hield ik niet in omdat ik aan het rennen was", aldus zangeres

Iemand moet Camila hebben gezien, want er werden foto’s van haar gemaakt en vervolgens gepubliceerd. Hoe ze daarop reageert? “Ik herinnerde mezelf eraan dat het in strijd zijn met je lichaam verleden tijd is. Ik ben dankbaar voor mijn lijf dat me de dingen laat doen die ik moet doen. We zijn échte vrouwen met rondingen, striemen en vetrollen. Die moeten we omarmen.”

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Ontdek meer