Zien: Streamz dropt trailer en datum van 'Dansaertvlamingen'

Dieter Blarinckx-13 februari 2023 om 14:06

Eind vorige maand maakte Streamz bekend dat er een serie in de maak was die gebaseerd zou zijn op de bekende instagrampagina Dansaertvlamingen, en daar is nu meer nieuws over bekendgemaakt!

Via instagram lanceerde Streamz een eerste trailer van de ludieke en komische serie. Maar dat is nog niet alles, want ook onthulden ze de releasedatum! Vanaf 16 maart zal 'Dansaertvlamingen' te streamen zijn.

De serie zal op een leuke manier lachen met de typische clichés van de Dansaertvlaming. Denk aan de jonge twintigers die niet kunnen leven zonder hun dagelijkse yoga, een natuurwijntje of hippe koffiebars.

De Instagrampagina zelf zit al over de 60.000 volgers en was een idee van de Vlaamse Sara Leemans. Zij schreef ook mee aan de gelijknamige serie, maar heeft zelf ook een rol beet.

Andere rollen zullen gespeeld worden door o.a. Jelle De Beule, Lize Feryn, Ella-June Henrard en Hakim Chatar.

Check de trailer hieronder:

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer