Zien: Streamz dropt trailer en datum van 'Dansaertvlamingen'

Dieter Blarinckx-13 februari 2023 om 14:06

Eind vorige maand maakte Streamz bekend dat er een serie in de maak was die gebaseerd zou zijn op de bekende instagrampagina Dansaertvlamingen, en daar is nu meer nieuws over bekendgemaakt!

Via instagram lanceerde Streamz een eerste trailer van de ludieke en komische serie. Maar dat is nog niet alles, want ook onthulden ze de releasedatum! Vanaf 16 maart zal 'Dansaertvlamingen' te streamen zijn.

De serie zal op een leuke manier lachen met de typische clichés van de Dansaertvlaming. Denk aan de jonge twintigers die niet kunnen leven zonder hun dagelijkse yoga, een natuurwijntje of hippe koffiebars.

De Instagrampagina zelf zit al over de 60.000 volgers en was een idee van de Vlaamse Sara Leemans. Zij schreef ook mee aan de gelijknamige serie, maar heeft zelf ook een rol beet.

Andere rollen zullen gespeeld worden door o.a. Jelle De Beule, Lize Feryn, Ella-June Henrard en Hakim Chatar.

Check de trailer hieronder:

'Berlin' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 06:59

Het zal voor veel fans geen verrassing zijn, maar het eerste seizoen van ‘Berlin’ was zodanig succesvol, dat Netflix heeft besloten een tweede seizoen te maken.

Net zoals in het eerste seizoen zal acteur Pedro Alonso ook in het tweede seizoen de hoofdrol spelen. Hij kruipt opnieuw in de huid an Berlin, een personage uit de Spaanse Netflix-hit ‘La Casa de Papel’, die samen met een aantal andere dieven zoveel mogelijk juwelen hoopt te kunnen stelen tijdens een roof.

De opnames voor het nieuwe seizoen gaan volgend jaar van start. Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Netflix verrast fans 'Bridgerton' met nieuwe beelden

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:18

Twee jaar. Dat is hoe lang fans al wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. Ze hebben flink wat geduld moeten hebben en om hen daarvoor rijkelijk te belonen, deelt Netflix nu gloednieuwe beelden van een scène tussen de personages die de hoofdrol spelen in het derde seizoen.

In het nieuwe seizoen staat het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel verschijnt op 16 mei, het tweede deel een maandje later op 13 juni.

Ontdek meer