Disney viert jubileum tijdens de Super Bowl

Karen Luiken-13 februari 2023 om 07:31- Foto:

Disney

Disney heeft iets te vieren dit jaar. Op 16 oktober 2023 bestaat het bedrijf honderd jaar en om bij dat moment stil te staan, zijn fans en makers gisteren tijdens de Super Bowl geëerd met een speciale spot.

De video bevat scènes uit iconische films, series, theaterproducties en themaparken van Disney. “Terwijl we onze historische 100ste verjaardag vieren, is het opmerkelijk om terug te kijken naar Walt Disney zijn nalatenschap en zijn medogenloze streven naar uitmuntendheid, die het bedrijf tot op de dag van vandaag nog steeds voortbrengt”, zo klinkt het Disney-CEO Bob Iger.

De grote baas van het bedrijf is dankbaar voor alle fans over de hele wereld. "Disney100 vertegenwoordigt een viering van al onze fans en families, onze storytellers en creatieve visionairs. Hun talenten en verbeelding hebben deze magische momenten gecreëerd, die Disney zo'n blijvend deel van onze wereldwijde cultuur maken."

Overal ter wereld wordt het honderdjarige bestaan gevierd en dat betekent dat we ook in Europa allerlei leuke evenementen kunnen verwachten. Denk aan tentoonstellingen, een heuse pop-up ervaring en allerlei exclusieve activiteiten in Disneyland Parijs.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer