Blake Lively bevalt van vierde kindje

Karen Luiken-13 februari 2023 om 07:21

De familie van Blake Lively en Ryan Reynolds heeft zich uitgebreid. De ‘Gossip Girl’-ster is bevallen van haar vierde kindje met de ‘Deadpool’-acteur, meldt Page Six.

Blake hintte het nieuws zondag al door een foto van zichzelf, haar man en zijn moeder te delen. “Puppy Bowl Sunday 2023”, schreef ze erbij. Daarmee doelt ze op het belangrijke Amerikaans evenement Super Bowl dat gisteren plaatsvond.

In september werd duidelijk dat Blake en Ryan opnieuw een kindje verwachtten. Het is alweer de vierde voor het koppel: in 2012 verwelkomden ze dochter James, twee jaar later kwam Inez en in 2019 zag Betty het levenslicht.

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ontdek meer