Zien: dit zijn de nieuwe filmtrailers uit de Super Bowl

Dieter Blarinckx-13 februari 2023 om 05:04

Afgelopen nacht vond de wereldbekende Super Bowl plaats, een sportwedstrijd die bekendstaat om zijn zotte halftime show én de gloednieuwe trailers. En die sommen we hier even voor je op!

Zoals verwacht was de avond goed gevuld met sport en entertainment. Hoewel veel volk kijkt voor de match, is er ook een groot deel dat uitkijkt naar de befaamde halftime show. Die werd dit keer verzorgd door een zwangere Rihanna en was een overdonderend succes.

Maar ook tijdens die halftime show werden gloednieuwe trailers van grote aankomende films gedropt. Denk bijvoorbeeld aan ‘The Guardians of the Galaxy Vol. 3’, ‘Creed III’, de nieuwe ‘Indiana Jones’-film, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Hieronder check je iedere nieuwe filmtrailer die afgelopen nacht werd gedropt:

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' - mei in de bioscoop

'The Flash' - juni in de bioscoop

'Creed III' - maart in de bioscoop

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' - juni in de bioscoop

'Fast X' - mei in de bioscoop

'Transformers: Rise of the Beasts' - juni in de bioscoop

'The Super Mario Bros Movie' - mei in de bioscoop

Tweede seizoen 'And Just Like That' heeft een trailer

Karen Luiken-02 juni 2023 om 12:04

Precies 21 dagen, oftewel: drie weken. Dat is hoe lang je nog moet wachten op het tweede seizoen van ‘And Just Like That’. Wat je daarvan mag verwachten? Een gloednieuwe trailer geeft een aantal details vrij.

De liefdesverhalen van de hoofdpersonages Carrie, Charlotte en Miranda gaan verder waar ze gebleven waren. Carrie dealt nog steeds met het grote verlies van Mr. Big, maar krijgt met de comeback van een oude liefde (Aidan komt terug!) eindelijk een fijn lichtpuntje. Miranda zet haar relatie met Che voort en Charlotte blijft de hilarische vrouw die ze al was.

Naast Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis en John Corbett weten we inmiddels ook dat Kim Cattrall in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Hoewel zij altijd heeft gezegd geen deel uit te willen maken van het ‘Sex And The City’-vervolg, blijkt nu toch dat ze een klein rolletje heeft in de laatste aflevering van het seizoen.

‘And Just Like That 2’ verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max. De eerste twee afleveringen komen er tegelijk op, de overige negen afleveringen laten langer op zich wachten. De streamingdienst zet iedere donderdag een nieuwe episode online.

Mattel komt met speciale collectie voor 'Barbie'-film

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:34

Om te vieren dat over een paar weken de ‘Barbie’-film in première gaat, komt Mattel nu met iets leuks. Het merk lanceert een speciale Barbie-collectie die in het teken staat van de film.

De lijn bestaat uit barbiepoppen die kledingstukken dragen uit ‘Barbie The Movie’, de film die vanaf 19 juni op het grote doek draait. Margot Robbie en Ryan Gosling spelen daarin de hoofdrol. Verder kunnen fans ook het huis en de auto’s uit de film in speelgoedversie kopen.

Naast de barbiepoppen geeft Mattel ook een speciale versie van ander speelgoed uit, zoals een UNO-kaartspel en spullen van Fisher-Price en Hot Wheels.

Ontdek meer