Zien: dit zijn de nieuwe filmtrailers uit de Super Bowl

Dieter Blarinckx-13 februari 2023 om 05:04

Afgelopen nacht vond de wereldbekende Super Bowl plaats, een sportwedstrijd die bekendstaat om zijn zotte halftime show én de gloednieuwe trailers. En die sommen we hier even voor je op!

Zoals verwacht was de avond goed gevuld met sport en entertainment. Hoewel veel volk kijkt voor de match, is er ook een groot deel dat uitkijkt naar de befaamde halftime show. Die werd dit keer verzorgd door een zwangere Rihanna en was een overdonderend succes.

Maar ook tijdens die halftime show werden gloednieuwe trailers van grote aankomende films gedropt. Denk bijvoorbeeld aan ‘The Guardians of the Galaxy Vol. 3’, ‘Creed III’, de nieuwe ‘Indiana Jones’-film, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Hieronder check je iedere nieuwe filmtrailer die afgelopen nacht werd gedropt:

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' - mei in de bioscoop

'The Flash' - juni in de bioscoop

'Creed III' - maart in de bioscoop

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' - juni in de bioscoop

'Fast X' - mei in de bioscoop

'Transformers: Rise of the Beasts' - juni in de bioscoop

'The Super Mario Bros Movie' - mei in de bioscoop

Katy Perry brengt in september nieuw album uit

Karen Luiken-11 juli 2024 om 06:58- Foto:

Instagram Katy Perry

Katy Perry is helemaal klaar voor haar muzikale comeback. De zangeres maakt via Instagram bekend dat ze aan het einde van deze zomer haar nieuwe album uitbrengt.

De plaat gaat ‘143’ heten en verschijnt op 20 september. De titel is een verwijzing naar het aantal letters in de woordjes ‘I love you’.

‘143’ wordt het zesde album van Katy en volgt ‘Smile’ uit 2020 op. Vandaag krijgen fans alvast een voorproefje in de vorm van een nieuwe single die ‘Woman’s World’ heet.

Zien: trailer van nieuwe 'Gladiator'

Karen Luiken-10 juli 2024 om 15:48

Bijna een kwart eeuw. Dat is hoe lang fans hebben moeten wachten op een vervolg op de eerste ‘Gladiator’-film. Het langverwachte project verschijnt in november op het witte doek en om iedereen daar alvast op voor te bereiden, is er nu een trailer verschenen.

‘Gladiator 2’ speelt zich enkele decennia na de gebeurtenissen uit zijn voorganger af. Lucius - de kleinzoon van Marcus Aurelius, de voormalige keizer van Rome, en zoon van Lucilla – woont met zijn vrouw en kind in Numidië. Romeinse soldaten onder leiding van generaal Marcus Acacius vallen binnen en dwingen Lucius tot slavernij. Geïnspireerd door Maximus besluit Lucius te vechten als gladiator.

De rol van Lucius wordt vertolkt door Paul Mescal. Andere rollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Connie Nielsen, Denzel Washington, Fred Hechinger en Joseph Quinn.

Ontdek meer