Zien: dit zijn de nieuwe filmtrailers uit de Super Bowl

Dieter Blarinckx-13 februari 2023 om 05:04

Afgelopen nacht vond de wereldbekende Super Bowl plaats, een sportwedstrijd die bekendstaat om zijn zotte halftime show én de gloednieuwe trailers. En die sommen we hier even voor je op!

Zoals verwacht was de avond goed gevuld met sport en entertainment. Hoewel veel volk kijkt voor de match, is er ook een groot deel dat uitkijkt naar de befaamde halftime show. Die werd dit keer verzorgd door een zwangere Rihanna en was een overdonderend succes.

Maar ook tijdens die halftime show werden gloednieuwe trailers van grote aankomende films gedropt. Denk bijvoorbeeld aan ‘The Guardians of the Galaxy Vol. 3’, ‘Creed III’, de nieuwe ‘Indiana Jones’-film, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Hieronder check je iedere nieuwe filmtrailer die afgelopen nacht werd gedropt:

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' - mei in de bioscoop

'The Flash' - juni in de bioscoop

'Creed III' - maart in de bioscoop

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' - juni in de bioscoop

'Fast X' - mei in de bioscoop

'Transformers: Rise of the Beasts' - juni in de bioscoop

'The Super Mario Bros Movie' - mei in de bioscoop

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer