Horrorfilm over Peter Pan in de maak

Dieter Blarinckx-12 februari 2023 om 17:14

Na het grote succes van de horrorfilm 'Winnie the Pooh: Blood and Honey', is er een nieuwe horrorversie van een bekend sprookje in de maak. Dit keer zal ook Peter Pan zijn eigen horrorfilm krijgen!

Deze week komt de horrorversie van 'Winnie the Pooh' in de Belgische bioscopen en de ticketverkoop is alvast een gigantisch succes. Ook internationaal weet de film over Winnie en co te scoren. Zó goed zelfs dat er al een tweede horrorfilm van 'Winnie the Pooh' aangekondigd is. Maar dat is nog niet alles, want zo zou er ook al een script op tafel liggen over zo'n horrorversie van 'Peter Pan'.

Veel is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al weten is dat de film ook zal draaien rond Peters elfje Tinkerbel. Zij zal in de horrorfilm verslaafd zijn aan drugs en morbide obese zijn. Over het verhaal is nog bitter weinig geweten.

Wanneer de film net zal uitkomen is helaas nog niet geweten, dus stay tuned voor updates!

Enge Netflix-film gaat viraal: "kijk hem niet alleen!"

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:18

Nog op zoek naar een angstaanjagende horrortip? Dan is deze Netflix-film misschien wel iets voor jou! Kijkers waarschuwen nu immers dat deze film je echt de stuipen op het lijf jaagt en je ‘m best kijkt met het licht aan én met mensen in de buurt.

Dat Netflix wel wat van horror weet, bewezen ze eerder al met series zoals ‘The Haunting of Hill House’, ‘Bly Manor’, of de films ‘Bird Box’ en ‘Annihilation’, maar nu is er dus een horrorfilm die nóg angstaanjagender is dan ooit!

Het gaat hier om de 2020-horrorfilm ‘Don't Listen’, oorspronkelijk getiteld ‘Voces’ in het Spaans. Na een tragische wending in het nieuwe huis dat hij opknapt, hoort Daniel een spookachtige smeekbede om hulp, waardoor hij op zoek gaat naar een beroemde paranormale expert.

Kijkers trokken massaal naar sociale media om anderen te waarschuwen deze film niet alleen te kijken en je lichten aan te laten! :D

Check de trailer en enkele posts hieronder:

Hebben: Monopoly-variant van 'The Little Mermaid'

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:48

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke dingen tegen. Zo ook deze leuke variant van het bordspel Monopoly. Deze variant staat namelijk helemaal in het teken van 'The Little Mermaid'!

Deze editie van het populaire en iconische Monopoly-bordspel neemt je mee naar de wondere onderzeese wereld van Ariel en haar vriendjes, met cool artwork, de geliefde personages en locaties geïnspireerd op de geliefde animatieklassieker.

In dit familiespel verzamelen de spelers, in plaats van het traditionele Monopoly-geld, huurgeld met mosselen, en bouwen ze op de iconische 'The Little Mermaid'-locaties.

Deze leuke variant is nu online verkrijgbaar via Amazon voor zo'n 30 euro. Hier kan je meer info terugvinden.

Ontdek meer