Horrorfilm over Peter Pan in de maak

Dieter Blarinckx-12 februari 2023 om 17:14

Na het grote succes van de horrorfilm 'Winnie the Pooh: Blood and Honey', is er een nieuwe horrorversie van een bekend sprookje in de maak. Dit keer zal ook Peter Pan zijn eigen horrorfilm krijgen!

Deze week komt de horrorversie van 'Winnie the Pooh' in de Belgische bioscopen en de ticketverkoop is alvast een gigantisch succes. Ook internationaal weet de film over Winnie en co te scoren. Zó goed zelfs dat er al een tweede horrorfilm van 'Winnie the Pooh' aangekondigd is. Maar dat is nog niet alles, want zo zou er ook al een script op tafel liggen over zo'n horrorversie van 'Peter Pan'.

Veel is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al weten is dat de film ook zal draaien rond Peters elfje Tinkerbel. Zij zal in de horrorfilm verslaafd zijn aan drugs en morbide obese zijn. Over het verhaal is nog bitter weinig geweten.

Wanneer de film net zal uitkomen is helaas nog niet geweten, dus stay tuned voor updates!

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

'Despicable Me 4' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-09 mei 2024 om 06:41

De nieuwste trailer van de vierde film in de populaire ‘Despicable Me’-animatiereeks is verschenen. Wat je daarvan mag verwachten? Precies wat je van de Minions gewend bent: heel veel chaos!

‘Despicable Me 4’ gaat verder waar zijn voorganger gebleven was. Nadat Gru in de derde film ontdekte dat hij een tweelingbroer had, verwelkomt hij in het vervolg een nieuw lid van zijn familie: Gru Jr. De kleine man is vastbesloten zijn vader te kwellen en alsof Gru zijn handen daar nog niet vol genoeg aan heeft, wordt hij ook nog eens geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand.

Naast de bekende cast, bestaande uit Steve Carrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Pierre Coffin, Steve Coogan en Madison Polan, bevat ‘Despicable Me 4’ ook een aantal nieuwe personages. Die worden ingesproken door Joey King, Sofia Vergara, Will Ferrell, Stephen Colbert en Chloe Fineman.

De film is vanaf 1 juli op het witte doek te zien.

Ontdek meer