Horrorfilm over Peter Pan in de maak

Dieter Blarinckx-12 februari 2023 om 17:14

Na het grote succes van de horrorfilm 'Winnie the Pooh: Blood and Honey', is er een nieuwe horrorversie van een bekend sprookje in de maak. Dit keer zal ook Peter Pan zijn eigen horrorfilm krijgen!

Deze week komt de horrorversie van 'Winnie the Pooh' in de Belgische bioscopen en de ticketverkoop is alvast een gigantisch succes. Ook internationaal weet de film over Winnie en co te scoren. Zó goed zelfs dat er al een tweede horrorfilm van 'Winnie the Pooh' aangekondigd is. Maar dat is nog niet alles, want zo zou er ook al een script op tafel liggen over zo'n horrorversie van 'Peter Pan'.

Veel is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al weten is dat de film ook zal draaien rond Peters elfje Tinkerbel. Zij zal in de horrorfilm verslaafd zijn aan drugs en morbide obese zijn. Over het verhaal is nog bitter weinig geweten.

Wanneer de film net zal uitkomen is helaas nog niet geweten, dus stay tuned voor updates!

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer