Docu over BTS-lid j-hope heeft een trailer

Karen Luiken-12 februari 2023 om 10:43

Om fans alvast warm te maken voor 17 februari, de datum waarop de documentaire over BTS-lid j-hope op Disney+ verschijnt, is er nu een nieuwe trailer verschenen. Daarin krijgen kijkers alvast een kleine glimp te zien van het exclusieve kijkje in het leven van de artiest.

In de docu ‘j-hope In The Box’ geeft de rapper zijn fans een kijkje achter de schermen en neemt hij hen mee in de periode dat hij aan zijn eerste soloalbum werkte. Van de stappen die hij zette in aanloop van zijn albumrelease tot nooit eerder vertoonde beelden en een virtueel plekje op de eerste rij van het optreden dat j-hope vorig jaar in Lollapalooza gaf: het komt in de film allemaal voorbij.

‘j-hope In The Box’ is vanaf aanstaande vrijdag te zien.

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Iconische Efteling-attractie krijgt nieuwe soundtrack

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:03

Groot nieuws voor de pretparkfans hier, want het Nederlandse themapark Efteling gaat de bekende en iconische attractie 'Carnaval Festival' een nieuwe soundtrack geven. Dat maakte het park zelf bekend met een leuke en interessante video op YouTube.

"Er gaat iets spannends gebeuren! De Efteling kiest voor een nieuwe sound in 'Carnaval Festival'. De iconische attractie waarin Jokie & Jet een reis rond de wereld maken, krijgt na 39 jaar een muzikale update", klinkt het bij de video op het YouTube-kanaal van het park.

De Efteling werkte hiervoor samen met het DJ duo Lucas & Steve. De opdracht: een geluid creëren dat meer past in het tijdsbeeld van vandaag: sneller, energieker en verrassender. En dat is gelukt! Vanaf aanstaande zaterdag beleeft iedereen in 'Carnaval Festival' deze nieuwe muziek met daarbij een aangepaste snelheid van de rit.

Check de video met meer uitleg hieronder:

Ontdek meer