Op deze datum verschijnt tweede deel van 'You 4'

Karen Luiken-12 februari 2023 om 08:41

Het vierde seizoen van ‘You’ staat na lang wachten eindelijk op Netflix. De afleveringen verschenen drie dagen geleden en het zou dus kunnen dat je alles al hebt gezien. Klopt dat? Dan moet je nu een paar weken geduld hebben voor het vervolg.

Netflix heeft besloten het vierde seizoen op te delen in twee delen. Het eerste deel met vijf afleveringen kwam op 9 februari. Het tweede deel volgt precies een maand later. Oftewel: over precies 25 dagen.

In het nieuwe seizoen zien we hoe Joe, aka Jonathan, lesgeeft op een school in Londen. Met een compleet nieuwe identiteit, een nieuwe baan en een nieuwe woonplaats gaat hij weer op zoek naar nieuwe slachtoffers.

Marienne uit het derde seizoen, gespeeld door Tati Gabrielle, zal ook in het vierde seizoen weer te zien zijn. Verder komen er ook allerlei nieuwe gezichten voorbij. Zo gaat Dario Coates de rol van Connie vertolken, Eve Austin die van Gemma, Ben Wiggins wordt Roald en Niccy Lin speelt Sophie. Maar ook Ozioma Wheny, Tilly Keeper, Aidan Cheng en Stephan Hagan krijgen een rol. Zij kruipen respectievelijk in de huid van Blessing, Lady Phoeb, Simon en Malcolm.

Chris Evans sluit Marvel-terugkeer niet uit

Karen Luiken-20 september 2023 om 14:37

Chris Evans kroop voor het Marvel-universum jarenlang in de huid van Captain America. Inmiddels is hij al een tijdje niet in een nieuwe superheldenfilm verschenen, maar als het aan de acteur ligt, kan daar in de toekomst verandering in komen.

Acht jaar. Dat is hoe lang Chris de rol van Captain America heeft vertolkt. De laatste Marvel-film waarin hij te zien was, kwam in 2019 uit. Sindsdien zijn er geen andere meer verschenen. Maar of dat het definitieve einde van Chris als de superheld betekent?

“Zeg nooit nooit”, aldus de acteur in een gesprek met GQ. “Het was een geweldige ervaring, iets waar ik heel trots op ben. Ik kan soms niet geloven dat het gebeurd is.”

Harry Styles brengt ‘naar seks ruikende parfum’ uit

Karen Luiken-20 september 2023 om 06:26- Foto:

Reuters

Altijd al willen weten hoe seks met Harry Styles ruikt? Je kunt er binnenkort achter komen. De Britse zanger brengt een reeks parfums uit die ruikt naar huid-op-huid-contact.

De geurtjes maken deel uit van Harry’s lifestylemerk Pleasing en heten Rivulets, Closeness Bright en Hot. Het ene luchtje wordt omschreven als ‘een fluisterende ja’, terwijl de andere aroma bedoeld is om ‘een heerlijke ontmoeting met een vreemde op te roepen’.

Harry heeft voor de parfumlijn de handen ineen gesloten met Brit Shaun Kearney, die ook samen heeft gewerkt met Gwyneth Paltrow. Laatstgenoemde bracht in het verleden een kaars uit die naar haar vagina zou ruiken.

Ontdek meer