Nieuwe exit in 'Big Brother'

Karen Luiken-12 februari 2023 om 08:35

Jacqueline, Rob of Jason? Wie ging het worden? De drie genomineerden van ‘Big Brother’ beleefden zaterdagavond een spannende liveshow. Voor Jason was het ’t minst spannend: hij kreeg de meeste stemmen en hoorde daarom al snel dat hij veilig was. Later op de avond bleek dat ook Rob gered was door de kijkers thuis. Met als gevolg dat Jacqueline, die er als laatste in is gekomen, het huis alweer moet verlaten. “Met een opgeheven hoofd”, aldus de Nederlandse. “Ik heb echt genoten.”

Belangrijke info over tiende 'De Mol'-kandidaat!

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:48

Morgen start het langverwachte nieuwe seizoen van het immens populaire spelprogramma ‘De Mol’. Vorige week leerden we al de eerste negen kandidaten kennen. En nu dropte presentator Gilles een video met daarin meer info over die mysterieuze tiende kandidaat!

Waarom die tiende kandidaat nog geheim moet blijven, is helaas nog een mysterie. Maar in een video op sociale media onthulde Gilles De Coster toch al enkele tipjes van de sluier over de identiteit van die kandidaat.

In het filmpje zien we de gekende presentator Gilles De Coster achter een laptop zitten. Hij leest enkele theorieën van ‘De mol’-kijkers voor, maar wat de oplettende kijker ziet is dat er op de laptop random cijfers verschijnen. Wanneer je alle nummers uiteindelijk achter elkaar zet, krijg je een telefoonnummer. Wie belt naar dat mysterieuze nummer komt alvast de voornaam van de tiende kandidaat te weten: Steve. Maar op dit moment weten we helaas nog niet meer… Afwachten tot morgen dus!

‘De Mol’ is vanaf morgen iedere week te zien bij Play4 of online via GoPlay.be!

Charlotte roept Ali op het matje in 'Big Brother'

Karen Luiken-17 maart 2023 om 11:16

Charlotte heeft de Power of Nomination gewonnen bij een spel in ‘Big Brother’. Sommige mensen voelen zich daar niet gerust bij, waaronder Ali. Hij voelt dat Charlotte het moeilijk heeft en probeert haar daarom met rust te laten. Iets wat bij Charlotte in het verkeerde keelgat schiet. “Ik wil jou niet beïnvloeden”, zegt Ali. “Ik denk dat je al een beslissing hebt gemaakt en dat je het daarom moeilijk vindt om mij in de ogen te kijken. Ik wil jou keuze niet beïnvloeden.”

Ontdek meer