Magische soundtrack 'Hogwarts Legacy' nu verkrijgbaar

Dieter Blarinckx-11 februari 2023 om 18:38

Potterheads keken er al maanden tot zelfs jaren naar uit, maar sinds deze week is de langverwachte game 'Hogwarts Legacy' eindelijk te spelen. En nu is ook de wondermooie soundtrack gedropt.

In 'Hogwarts Legacy' speel je als een leerling aan de bekende tovenaarsschool Hogwarts aan het eind van de 19e eeuw. Je bewandeld je eigen pad waarbij je spreuken leert, toverdrankjes brouwt, kennis maakt met fabelachtige dieren en je talenten ontwikkeld om zo de tovenaar of heks te worden die jij wil zijn.

Jouw personage beschikt over de sleutel tot een oud geheim dat de toverwereld dreigt te verscheuren, maar hoe je met die kennis om gaat, is geheel aan jou de keuze. Het lot van de toverwereld ligt immers in jouw handen.

De eerste reacties zijn alvast laaiend enthousiast, en vooral de muziek krijgt ook bonuspunten. Voor de muziek luisterden de makers van de game immers naar de iconische 'Harry Potter'-muziek en dat is duidelijk te horen in de game soundtrack.

Het hele album is nu te beluisteren via Spotify, Apple Music en Deezer.

Check hieronder alvast het Spotify-album:

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer