Zien: dit is de trailer van 'Fast X'

Dieter Blarinckx-11 februari 2023 om 18:24

Eindelijk is hij er, de eerste officiële trailer van de gloednieuwe en tiende ‘Fast and Furious’-film! De spiksplinternieuwe beelden zijn hieronder te bekijken.

In het tiende deel, ‘Fast X’, keert Vin Diesel terug als Dom Toretto, net zoals zijn ganse team. Zo zien we terugkerende rollen van Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, John Cena, Jason Statham en Charlize Theron. De twee newbies van dienst zijn niemand minder dan Brie Larson en Jason Momoa.

In ‘Fast X’ gaan ze de confrontatie aan met de meest dodelijke tegenstander die ze ooit hebben meegemaakt: een angstaanjagende dreiging die opduikt uit het verleden, gevoed door bloedwraak, en die vastbesloten is om de 'familie' te verwoesten en alles en iedereen te vernietigen waar Dom voor altijd van houdt.

De tiende film in de reeks zal vanaf midden mei te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer