Nederlandse man heeft 'Avatar 2' al 100 keer gezien

Karen Luiken-11 februari 2023 om 13:28

Niet één, niet twee, niet drie en ook niet vijftig keer. Nee, de Nederlandse Rick Pratjé keek maar liefst honderd keer naar de film ‘Avatar: The Way Of Water’. Reden genoeg voor regisseur James Cameron om hem met een videoboodschap te verrassen.

De tweede ‘Avatar’-film draait nu twee maanden in de bioscoop. De meeste mensen gaan er één, hooguit twee keer heen. Maar Rick, die in Tilburg woont, krijgt er maar geen genoeg van. Hij kreeg in januari al een oorkonde omdat hij de film toen vijftig keer had gezien, nu heeft hij dat aantal verdubbeld en wordt hij verrast met een speciale videoboodschap.

De boodschap is afkomstig van regisseur James Cameron en producent Jon Landau. “Hi Rick, we hebben vernomen dat je ‘Avatar: The Way Of Water’ al meer dan honderd keer hebt gezien. Dat is geweldig. We houden van je enthousiasme en bedankt voor al je support”, zo klinkt het.

Even voor jouw beeldvorming: ‘Avatar: The Way Of Water’ duurt dik drie uur, wat betekent dat Rick zo’n 13,5 dag in de bioscoop heeft doorgebracht om naar de film te kijken.

Bekijk samen met Average Rob en Arno The Kid 'The Day I Became an IRONMAN - The Movie'

Simon Smetryns-05 december 2023 om 16:45

‘s Lands bekendste YouTube-broertjes deden afgelopen jaar het onmogelijke en mogen zich sindsdien met fierheid tot het selecte clubje van IRONMAN rekenen. Om die waanzinnige prestatie nog eens extra te belichten, werd hun avontuur in een documentaire gegoten die exclusief op zondag 17 december om 18u in Kinepolis Antwerpen te zien is, in aanwezigheid van de levende legendes.

Beleef samen met Rob, Arno en Milan ‘The Day I Became an IRONMAN - The Movie’ en steun zo De Warmste Week. Meer info vind je op de website van Kinepolis.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

Ontdek meer