Nederlandse man heeft 'Avatar 2' al 100 keer gezien

Karen Luiken-11 februari 2023 om 13:28

Niet één, niet twee, niet drie en ook niet vijftig keer. Nee, de Nederlandse Rick Pratjé keek maar liefst honderd keer naar de film ‘Avatar: The Way Of Water’. Reden genoeg voor regisseur James Cameron om hem met een videoboodschap te verrassen.

De tweede ‘Avatar’-film draait nu twee maanden in de bioscoop. De meeste mensen gaan er één, hooguit twee keer heen. Maar Rick, die in Tilburg woont, krijgt er maar geen genoeg van. Hij kreeg in januari al een oorkonde omdat hij de film toen vijftig keer had gezien, nu heeft hij dat aantal verdubbeld en wordt hij verrast met een speciale videoboodschap.

De boodschap is afkomstig van regisseur James Cameron en producent Jon Landau. “Hi Rick, we hebben vernomen dat je ‘Avatar: The Way Of Water’ al meer dan honderd keer hebt gezien. Dat is geweldig. We houden van je enthousiasme en bedankt voor al je support”, zo klinkt het.

Even voor jouw beeldvorming: ‘Avatar: The Way Of Water’ duurt dik drie uur, wat betekent dat Rick zo’n 13,5 dag in de bioscoop heeft doorgebracht om naar de film te kijken.

'Jane the Virgin'-actrice mama geworden

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:51

Gina Rodriguez is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar echtgenoot Joe LoCicero hebben een baby gekregen, meldt Page Six.

De ‘Jane the Virgin’-ster werd samen met haar kersverse baby gespot tijdens een wandeling in Los Angeles. Ze maakte in juli vorig jaar bekend zwanger te zijn door op social media een positieve zwangerschapstest te delen.

Het is niet bekend wanneer de kleine spruit van Jane en Joe, die elkaar in 2016 ontmoetten tijdens opnames van ‘Jane the Virgin’, precies is geboren. Hetzelfde geldt voor het geslacht en de naam; ook daar zijn nog geen details over gedeeld.

'De Mol' van start: dit mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:44

Na maanden wachten is het nieuwe seizoen van 'De Mol' eindelijk van start gegaan. Met tien nieuwe deelnemers, waarvan de eerste negen zich in de voorbije weken al bekendmaakten. Gisteren werd duidelijk dat niemand minder dan BV'er Matteo Simoni de tiende deelnemer is. In onderstaande fragmenten is te zien hoe hij zichzelf onthult, hoe hij zijn eerste opdracht krijgt, vertelt hij hoe hij onopgemerkt in Arizona kwam én krijgen we te zien hoe hij het programma in de eerste aflevering alweer moet verlaten.

Ontdek meer