Minder seks in vierde seizoen 'You' en dít is de reden

Karen Luiken-11 februari 2023 om 13:18

Heb je het vierde seizoen van ‘You’ al gezien? Dan is het je misschien opgevallen dat deze afleveringen minder seks bevatten dan je van de serie gewend bent. Penn Badgley, die moordenaar Joe Goldberg speelt, heeft aan de maker van de reeks gevraagd of hij intieme scènes zoveel mogelijk kon vermijden.

Reden van dit verzoek? Penn is hartstikke gelukkig getrouwd met Domino Kirke en vindt het niet prettig om met andere dames - ook al is het voor een serie - intiem te moeten zijn. “Ik vroeg of ik kon stoppen met de intieme scènes”, zegt Penn in de podcast Podcrushed. “Ik vind het belangrijk om trouw te zijn in een relatie, zeker in een huwelijk. Ik ben op een punt gekomen waarop ik dit soort dingen niet meer wil doen.”

Penn wilde deze keuze eigenlijk al veel eerder maken. Al voordat hij met ‘You’ begon, was hij van plan het aantal seksscènes in een film of serie te verminderen. “Mijn wens was eigenlijk om nul intieme scènes te doen, maar ik heb dit contract nou eenmaal getekend. Ik heb me aangemeld voor deze show. Ik wist waar ik aan begon. Dit aspect haal je niet uit het DNA van het concept. Dus mijn vraag was eigenlijk of we het zo min mogelijk konden doen."

Sera Gamble, de maker van ‘You’, reageerde daar positief op, stelt Penn. “Ze was vooral heel blij dat ik zo eerlijk was.”

Eerste go-see challenges in 'Belgium's Next Top Model 2024'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:13

In de nieuwste aflevering van 'Belgium's Next Top Model 2024' krijgen de modellen een de kans om indruk te maken tijdens hun eerste go-see bij twee topmerken: Melange, het modelabel van Lize Feryn en Aster Nzeyimana, en Opnieuw & Co.

De druk ligt hoog, want Lize en Aster zullen uiteindelijk twee modellen kiezen die hun herfstcampagne gaan domineren. En bij Opnieuw & Co gaat de winnaar van de challenge naar huis met de outfit die de meeste indruk heeft gemaakt.

Daarnaast stijgt de spanning wanneer de modellen zich wagen aan een lingerieshoot, waarbij ze voor de camera staan van de Belgische fotografe Oriane Verstraeten. Ze moeten zich kwetsbaar opstellen, wat perfect past bij de rauwe en intieme stijl van de fotografe.

Wie gaat er deze week naar huis? Je ziet het in een nieuwe aflevering van 'Belgium's Next Top Model', elke vrijdag, exclusief op Streamz.

Céline Dion verovert Prime Video: meest bekeken documentaire ooit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:54

'I Am: Celine Dion', de docu over Céline Dion, is een megahit op Prime Video. Volgens het Amerikaanse blad 'Deadline' is het zelfs de meest bekeken documentaire ooit op het platform. Het is nog onduidelijk over hoeveel kijkcijfers het gaat.

Ook de nummers van de Canadese zangeres winnen aan populariteit. Het aantal streams van haar muziek wereldwijd is met 33 procent gestegen sinds de release van de documentaire.

In 'I Am: Celine Dion' praat Céline openhartig over haar strijd met het stiff-personsyndroom, een zeldzame aandoening die pijnlijke spasmes veroorzaakt en het haar vaak onmogelijk maakt om te zingen.

Er is zelfs een kans dat de 'My Heart Will Go On'-zangeres na vier jaar weer live op het podium verschijnt. De geruchten gaan dat ze samen met Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Ontdek meer