Minder seks in vierde seizoen 'You' en dít is de reden

Karen Luiken-11 februari 2023 om 13:18

Heb je het vierde seizoen van ‘You’ al gezien? Dan is het je misschien opgevallen dat deze afleveringen minder seks bevatten dan je van de serie gewend bent. Penn Badgley, die moordenaar Joe Goldberg speelt, heeft aan de maker van de reeks gevraagd of hij intieme scènes zoveel mogelijk kon vermijden.

Reden van dit verzoek? Penn is hartstikke gelukkig getrouwd met Domino Kirke en vindt het niet prettig om met andere dames - ook al is het voor een serie - intiem te moeten zijn. “Ik vroeg of ik kon stoppen met de intieme scènes”, zegt Penn in de podcast Podcrushed. “Ik vind het belangrijk om trouw te zijn in een relatie, zeker in een huwelijk. Ik ben op een punt gekomen waarop ik dit soort dingen niet meer wil doen.”

Penn wilde deze keuze eigenlijk al veel eerder maken. Al voordat hij met ‘You’ begon, was hij van plan het aantal seksscènes in een film of serie te verminderen. “Mijn wens was eigenlijk om nul intieme scènes te doen, maar ik heb dit contract nou eenmaal getekend. Ik heb me aangemeld voor deze show. Ik wist waar ik aan begon. Dit aspect haal je niet uit het DNA van het concept. Dus mijn vraag was eigenlijk of we het zo min mogelijk konden doen."

Sera Gamble, de maker van ‘You’, reageerde daar positief op, stelt Penn. “Ze was vooral heel blij dat ik zo eerlijk was.”

Releasedatum 'Secret Invasion' gelekt: nieuwste Marvel crossover komt eraan!

Nezir Yikik-29 maart 2023 om 16:23- Foto:

Marvel Studios

De lanceringsdatum van Marvels nieuwste crossover-serie ‘Secret Invasion’, lijkt ineens niet meer zo secret te zijn. Een medewerker bij Disney+ zou de verborgen landingspagina per ongeluk al actief gezet hebben. Een blunder of eerder een doordachte zet van de streamingdienst om awareness te creëren?

Marvel Studios heeft het niet makkelijk om geheimen te bewaren. Nu maakt het moederbedrijf het hen nóg iets moeilijker. Maandag werd de website van Disney+ geüpdate met de releasedatum van de langverwachte crossover-serie ‘Secret Invasion’.

Het duurde niet lang voor de pagina opnieuw offline werd gehaald. Hoeveel superhelden Disney+ ook onder zijn vleugel heeft, ze lijken niet sneller te zijn oplettende fans. Normaal gezien zouden we de nieuwe crossover vanaf 21 juni 2023 kunnen streamen, of dat hopen we toch.

De cast bestaat uit terugkerende MCU-sterren waaronder: Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Talos), Don Cheadle (War Machine) en Martin Freeman (Agent Ross). Daarnaast vinden ook enkele nieuwe gezichten hun weg naar het Marvel Cinematic Universe, zoals onder meer actrice Emilia Clarke (Daenerys Targaryen in Game of Thrones).

Marvel Studios baas Kevin Feige kondigde de serie in december 2020 al aan en liet weten dat het een significante invloed zou hebben op het MCU. De laatste update kregen we in september nog in de vorm van een trailer.

Netflix dropt trailer van 'Obsession'

Dieter Blarinckx-29 maart 2023 om 12:28

Nog op zoek naar een nieuwe serie met de nodige drama en seks om te bingen? Dan is deze nieuwe Netflix-miniserie misschien wel iets voor jou!

Een intense affaire tussen een getalenteerde chirurg en de verloofde van zijn zoon mondt uit in een gevaarlijke, alles verterende obsessie, met verwoestende gevolgen voor de hele familie.

'Obsession' is een spannende, erotische thriller met Richard Armitage, Charlie Murphy, Indira Varma en Rish Shah in de hoofdrollen.

Deze miniserie zal vanaf 13 april te streamen zijn via Netflix. Check hieronder alvast de trailer:

Ontdek meer