Minder seks in vierde seizoen 'You' en dít is de reden

Karen Luiken-11 februari 2023 om 13:18

Heb je het vierde seizoen van ‘You’ al gezien? Dan is het je misschien opgevallen dat deze afleveringen minder seks bevatten dan je van de serie gewend bent. Penn Badgley, die moordenaar Joe Goldberg speelt, heeft aan de maker van de reeks gevraagd of hij intieme scènes zoveel mogelijk kon vermijden.

Reden van dit verzoek? Penn is hartstikke gelukkig getrouwd met Domino Kirke en vindt het niet prettig om met andere dames - ook al is het voor een serie - intiem te moeten zijn. “Ik vroeg of ik kon stoppen met de intieme scènes”, zegt Penn in de podcast Podcrushed. “Ik vind het belangrijk om trouw te zijn in een relatie, zeker in een huwelijk. Ik ben op een punt gekomen waarop ik dit soort dingen niet meer wil doen.”

Penn wilde deze keuze eigenlijk al veel eerder maken. Al voordat hij met ‘You’ begon, was hij van plan het aantal seksscènes in een film of serie te verminderen. “Mijn wens was eigenlijk om nul intieme scènes te doen, maar ik heb dit contract nou eenmaal getekend. Ik heb me aangemeld voor deze show. Ik wist waar ik aan begon. Dit aspect haal je niet uit het DNA van het concept. Dus mijn vraag was eigenlijk of we het zo min mogelijk konden doen."

Sera Gamble, de maker van ‘You’, reageerde daar positief op, stelt Penn. “Ze was vooral heel blij dat ik zo eerlijk was.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Ontdek meer