Minder seks in vierde seizoen 'You' en dít is de reden

Karen Luiken-11 februari 2023 om 13:18

Heb je het vierde seizoen van ‘You’ al gezien? Dan is het je misschien opgevallen dat deze afleveringen minder seks bevatten dan je van de serie gewend bent. Penn Badgley, die moordenaar Joe Goldberg speelt, heeft aan de maker van de reeks gevraagd of hij intieme scènes zoveel mogelijk kon vermijden.

Reden van dit verzoek? Penn is hartstikke gelukkig getrouwd met Domino Kirke en vindt het niet prettig om met andere dames - ook al is het voor een serie - intiem te moeten zijn. “Ik vroeg of ik kon stoppen met de intieme scènes”, zegt Penn in de podcast Podcrushed. “Ik vind het belangrijk om trouw te zijn in een relatie, zeker in een huwelijk. Ik ben op een punt gekomen waarop ik dit soort dingen niet meer wil doen.”

Penn wilde deze keuze eigenlijk al veel eerder maken. Al voordat hij met ‘You’ begon, was hij van plan het aantal seksscènes in een film of serie te verminderen. “Mijn wens was eigenlijk om nul intieme scènes te doen, maar ik heb dit contract nou eenmaal getekend. Ik heb me aangemeld voor deze show. Ik wist waar ik aan begon. Dit aspect haal je niet uit het DNA van het concept. Dus mijn vraag was eigenlijk of we het zo min mogelijk konden doen."

Sera Gamble, de maker van ‘You’, reageerde daar positief op, stelt Penn. “Ze was vooral heel blij dat ik zo eerlijk was.”

'House of the Dragon' krijgt derde seizoen

Karen Luiken-14 juni 2024 om 06:56

Het is een geweldige week voor fans van ‘House of the Dragon’. Aanstaande zondag gaat het tweede seizoen van de ‘Game of Thrones’ spin-off in première bij HBO, maar dat is niet het enige goede nieuws rondom de reeks. Deadline meldt dat er ook al een derde seizoen in de maak is!

Heel verrassend is het nieuws overigens niet. George R.R. Martin, maker van ‘House of the Dragon’, verklapte in december al dat hij en zijn schrijvers aan een derde én vierde seizoen van het fantasydrama werkten. Het is alleen nog niet bekend wanneer we het derde – laat staan het vierde – seizoen kunnen verwachten.

‘House of the Dragon’ speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen van ‘Game of Thrones’ af en vertelt het verhaal van House Targaryen.

Alle afleveringen derde seizoen ‘Bridgerton’ nu te zien

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Soms vliegen vier weken in een sneltreinvaart voorbij, soms duren ze tergend lang. De afgelopen vier weken vallen onder de laatste categorie. Hoe dat komt? Het wachten op het tweede deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’ was killing. Maaar lieve mensen, jullie geduld wordt vandaag beloond. Het complete derde seizoen is vanaf nu namelijk ein-de-lijk te zien op Netflix!

In het eerste deel van het derde seizoen zagen we hoe Colin Bridgerton en Penelope Featherington zich verloofden, en hoe de ton daar vol verbazing op reageerde. In het tweede deel staat het huwelijk tussen de twee centraal, terwijl Penelope haar alter ego als Lady Whistledown nog steeds voor haar grote liefde probeert te verbergen. Maar of haar dat gaat lukken...?

Onderstaande trailer geeft een klein voorproefje. De rest zie je op Netflix. Veel kijkplezier!

Ontdek meer