Sarah Jessica Parker deelt nieuwe beelden van SATC-reboot

Karen Luiken-11 februari 2023 om 12:10

Aidan Shaw keert officieel terug in de ‘Sex And The City’-reboot ‘And Just Like That’. Dat nieuws was al even bekend, maar wordt nu nog maar eens bevestigd door Sarah Jessica Parker.

Het personage Aidan werd in ‘Sex And The City’ gespeeld door John Corbett. Hij was afwezig in het eerste seizoen van de opvolger ‘And Just Like That’, maar komt nu gelukkig toch terug. Uit foto’s die gedeeld zijn door hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, Carrie in de serie, blijkt dat de twee ex-verliefden elkaar weer helemaal gevonden hebben.

“This is not a drill”, staat bij de beelden geschreven, waar Carrie en Aidan zoenend en knuffelend op te zien zijn. Meer informatie krijgen we helaas niet; hier moeten we het voorlopig even mee doen. Het is namelijk nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van ‘And Just Like That’ verschijnt.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer