Sarah Jessica Parker deelt nieuwe beelden van SATC-reboot

Karen Luiken-11 februari 2023 om 12:10

Aidan Shaw keert officieel terug in de ‘Sex And The City’-reboot ‘And Just Like That’. Dat nieuws was al even bekend, maar wordt nu nog maar eens bevestigd door Sarah Jessica Parker.

Het personage Aidan werd in ‘Sex And The City’ gespeeld door John Corbett. Hij was afwezig in het eerste seizoen van de opvolger ‘And Just Like That’, maar komt nu gelukkig toch terug. Uit foto’s die gedeeld zijn door hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, Carrie in de serie, blijkt dat de twee ex-verliefden elkaar weer helemaal gevonden hebben.

“This is not a drill”, staat bij de beelden geschreven, waar Carrie en Aidan zoenend en knuffelend op te zien zijn. Meer informatie krijgen we helaas niet; hier moeten we het voorlopig even mee doen. Het is namelijk nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van ‘And Just Like That’ verschijnt.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer