Deze bekende keert terug in vijfde 'Toy Story'-film

Karen Luiken-11 februari 2023 om 12:04

Fans krijgen maar geen genoeg van ‘Toy Story’. Na vier eerdere films en een spin-off is er nu een nieuwe film in de maak. Niemand minder dan Tim Allen zal daar (wederom) bij betrokken zijn.

De 69-jarige Tim leent zijn stem uit voor het personage Buzz Lightyear. Dat laat de acteur weten via Twitter. “See ya soon Woody, you are a sad strange little man and you have my pity. And off we go to a number 5”, schrijft hij. “To infinity and beyond!”

Tom Hanks speelt normaal gesproken de stem van Woody in. Het is nog niet bekend of hij dat nu weer gaat doen, maar daar lijkt het met deze tweet wel op.

Details over een releasedatum van ‘Toy Story 5’ zijn er helaas nog niet.

Alle afleveringen derde seizoen ‘Bridgerton’ nu te zien

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Soms vliegen vier weken in een sneltreinvaart voorbij, soms duren ze tergend lang. De afgelopen vier weken vallen onder de laatste categorie. Hoe dat komt? Het wachten op het tweede deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’ was killing. Maaar lieve mensen, jullie geduld wordt vandaag beloond. Het complete derde seizoen is vanaf nu namelijk ein-de-lijk te zien op Netflix!

In het eerste deel van het derde seizoen zagen we hoe Colin Bridgerton en Penelope Featherington zich verloofden, en hoe de ton daar vol verbazing op reageerde. In het tweede deel staat het huwelijk tussen de twee centraal, terwijl Penelope haar alter ego als Lady Whistledown nog steeds voor haar grote liefde probeert te verbergen. Maar of haar dat gaat lukken...?

Onderstaande trailer geeft een klein voorproefje. De rest zie je op Netflix. Veel kijkplezier!

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Ontdek meer