Stalker mag niet meer in de buurt van Billie Eilish komen

Karen Luiken-11 februari 2023 om 11:52

Billie Eilish en haar familie kunnen weer opgelucht ademhalen. Een man die zou hebben ingebroken in haar ouderlijk huis, heeft van de rechter een omgangsverbod van vijf jaar opgelegd gekregen. Dat meldt TMZ.

De man in kwestie is de 39-jarige Christopher Anderson. Hij zou de ouders van Billie meerdere keren hebben bezocht en zei dat hij van de zangeres hield. Met als gevolg dat Billie zich niet meer veilig voelde als ze haar ouders bezocht.

Vorige maand kreeg de stalker een tijdelijk straatverbod opgelegd, nu is dat een straatverbod van vijf jaar geworden. Gedurende die tijd mag de man niet in de buurt van Billie, haar ouders en broer Finneas komen.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer